Κεραυνοί Μπουλέ κατά της δημοτικής αρχής:Φεύγετε χωρίς να έχετε κάνει τίποτα-Η Ναυπακτία θα έπρεπε να έχει απογειωθεί

Είστε η δημοτική αρχή η οποία ξεκίνησε την θητεία της με χρήματα στο ταμείο της.Και σήμερα μς προγραμματίζετε έργα που θα τρέξουν μετά το 2020.Με αυτή την τοποθέτηση ξεκίνησε την αναφορά του στο τεχνικό πρόγραμμα του 2019 που συζητείται στο δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας,ο επικεφαλής της Α.Δ.Κ.Ν. Γ.Μπουλές.

Ο κ. Μπουλές συνεχίζοντας,αναγνώρισε ώς το μόνο χειροπιαστό έργο στην 5 ετή θητεία αυτής της δημοτικής αρχής,τα έργα και τις αναπλάσεις στα προαύλια των σχολείων.Μέσα στη Ναύπακτο η μόνη παρέμβαση ήταν στην οδό Αποκαύκου η οποία εν τέλει είναι μισή αφού τα πεζοδρόμια δεν έχουν κατασκευαστεί.Είχατε την μεγαλύτερη χρηματοδοτική βοήθεια ως δημοτική αρχή και το αποτέλεσμα ποιο είναι;Στα 5 χρόνια της δημοτικής αρχής η Ναυπακτία θα έπρεπε να έχει απογειωθεί.Φεύγει η 5 ετία χωρίς να έχουν γίνει ουσιαστικά πράγματα

Κάθε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου,υπάρχει και μια αναμόρφωση,χάνοντας στην κυριολεξία την “μπάλα”.Δεν δικαιούστε να φέρνετε διαρκώς αλλάγή ή τροποποίηση του προυπολογισμού αφού ψηφίσαμε διαφορετικά.Δεν αρχίσατε ούτε ένα έργο.Ευελπιστείτε να τα ξεκινήσετε λίγο πριν τις εκλογές.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...