Κεραυνός Θεσπρωτικού – Αρης Αιτωλικού 3-0

Την ήττα γνώρισε ο Άρης στο Θεσπρωτικό με σκορ 3-0.

Η ομάδα του Άρη δέχτηκε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στις αρχές των ημιχρόνων καθώς δέχτηκε γκολ στο  και στο 48΄ και 49΄.

Τα χρονικά σημεία που δέχτηκε τα γκολ επηρέασαν αρνητικά την απόδοση της ομάδας και κυρίως στο πρώτο μέρος όπου υπήρχαν τα περιθώρια αντίδρασης η απόδοση της ομάδας ήταν κακή.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε μία προσπάθεια μήπως με κάποιο τέρμα ξαναμπεί στο παιχνίδι λειτούργησε λίγο καλύτερα αλλά δεν κατάφερε κάτι αφού η απόδοση δεν ξεπέρασε το μέτριο.
Πέραν της απουσίας του Ευθυμίου, υπήρχε μία της τελευταίας στιγμής καθώς ο Χονδρογιάννης (ο οποίος αγωνίζεται σαν μικρός) είχε πρόβλημα με το στομάχι του.

Ξεκίνησε να έρθει με την ομάδα αλλά το πρόβλημα επανήλθε και έτσι επέστρεψε στο Αιτωλικό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα προκειμένου να τακτοποιηθούν οι θέσεις των μικρών, να υπάρξουν αλλαγές στην διάταξη της ομάδας κάτι που επηρέασε και αυτό αρνητικά.

 Σε αυτά να προστεθεί και ο τραυματισμός του Γρηγοριάδη από γονατιά και η αντικατάστασή του στο ημίχρονο.
Πλέον ο αγώνας της Κυριακής με τα Μετέωρα στο Αιτωλικό αποκτά χαρακτήρα τελικού μιας και η νίκη είναι επιτακτική..

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ:Μπάμπης, Μπόμπορης (58΄ Ναστούλης), Ρακόπουλος, Παπαδόπουλος, Λέτσος, Κούσης (54΄ λ.τρ. Τζιάκος Δ.), Δήμος (66΄ Λέκκος), Πάνου, Λάππας, Κολιός Γ., Φέκκας.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ:Ζέρβας, Καλοκαίρης, Πατσέας, Παναγιωτόπουλος, Γρηγοριάδης (46΄ Ζηνέμπης), Τσίρκας, Τσάμης, Σαμψώνας (46΄ Γαβρίνας), Κόκκαλης, Φλωρόπουλος (61΄ Μάνθος), Καβαλιέρης.

Πηγή:aitosports.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...