Κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο και τιμωρία της έδρας ο Ολυμπιακός

Με βάση τα όσα αναφέρει η έκθεση του παρατηρητή στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ οι γηπεδούχοι δεν κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών, καθώς δεν υπάρχει τραυματισμός αξιωματούχων.

Πιο συγκεκριμένα για φραστική επίθεση στον βοηθό παρατηρητή Περικλή Λασκαράκη, πρόεδρο της ΕΠΣ Θεσσαλίας, στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ κάνει λόγο στην έκθεση του ο παρατηρητής της ΕΠΟ, Θεμιστοκλής Βαλσάμης, πρόεδρος της ΕΠΣ Κεφαλονιάς.

Μάλιστα στην έκθεση του τονίζεται ότι επιτέθηκαν φραστικά στον κ. Λασκαράκη επειδή είναι πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας η οποία ανήκει στην αντιπολίτευση του Ευάγγελου Γραμμένου.

Παράλληλα γίνεται λόγος για επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου οι διαιτητές του αγώνα να πάνε στα αποδυτήρια.

Να τονιστεί ότι το άρθρο 29 του πειθαρχικού κώδικα προβλέπει εξοντωτικές ποινές που μπορούν να φτάσουν μέχρι και αφαίρεση έξι βαθμών εφόσον χρησιμοποιηθεί βία σε βάρος αξιωματούχων αγώνα.

Πάντως απ’ τα όσα έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, καθώς έχουν αναφερθεί τραυματισμοί αστυνομικών, αλλά και παικτών του Ολυμπιακού από την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, όχι όμως από επίθεση οπαδών της γηπεδούχου ομάδας.

Οπότε ναι μεν μιλάμε για εκτεταμένα επεισόδια στα αποδυτήρια, χωρίς όμως τραυματισμό αξιωματούχων για τα οποία η ποινή που προβλέπεται είναι πρόστιμο 50.000 έως 120.000 ευρώ και ποινή κεκλεισμένων των θυρών μία έως δυο αγωνιστικές.

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/279388-Kindyneyei-me-bary-prostimo-kai-timoria-tes-edras-o-Olympiakos ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...