«ΚΛΕΙΔΩΣΕ»ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

ΑΛΦΑ ’93 – ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 60-68 (57-57)

 Νίκη μεγάλης σημασίας πέτυχε το παιδικό του ΠΑΣ Ναυπάκτου την Κυριακή στο ΔΑΚ Αγρινίου, για την 5η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ, απέναντι στην Άλφα ’93. Με αυτή την νίκη η ομάδα του ΠΑΣ είναι σίγουρα 2η στον 1ο όμιλο και εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας στο νοκ άουτ παιχνίδι. Το παιχνίδι συναρπαστικό από όλες τις απόψεις, καθώς χρειάστηκε το πεντάλεπτο της παράτασης για να λύσουν τις διαφορές τους οι δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά αλλά όσο περνούσε η ώρα τα παιδιά του ΠΑΣ ισορρόπησαν την κατάσταση και με το τέλος του ημιχρόνου τα βρήκε να προηγούνται με βραχεία κεφαλή 30-31. Στο 2ο ημίχρονο παρ’ όλο που τα παιδιά του ΠΑΣ έδειχναν να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο και να ελέγχουν τον ρυθμό δεν μπορούσαν να ξεφύγουν στο σκορ, αφού η αξιόμαχη ομάδα του Αγρινίου έβρισκε λύσεις και το ματς να πηγαίνει πόντο πόντο. Η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες 57-57, με τον Ντάλλα να ισοφαρίζει 24’’ πριν το τέλος με βολές και στον εναπομείναντα χρόνο οι γηπεδούχοι να μην πετυχαίνουν καλάθι, μετά από καλή άμυνα των παιδιών του ΠΑΣ. Στο έξτρα πεντάλεπτο τα παιδιά του Ζησιμόπουλου Θεόφιλου έδειξαν την ανωτερότητά τους και κατάφεραν με καλές επιλογές στην επίθεση να πάρουν μια μικρή διαφορά, όπου την διατήρησαν μέχρι το τέλος, λόγω της καλής άμυνας αφού δέχθηκαν μόλις ένα τρίποντο στην παράταση. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 60-68, με τα παιδιά του ΠΑΣ να πανηγυρίζουν με την λήξη την κατάκτηση της 2ης θέσης μαζί με αρκετούς γονείς και φίλους που είχαν ταξιδέψει στο Αγρίνιο για να παρακολουθήσουν τον συναρπαστικό αγώνα.

Επόμενη και τελευταία αγωνιστική της Β’ φάσης το Σάββατο 06/04/2019 στο κλειστό Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου με αντίπαλο την πολύ δυνατή ομάδα της Νικόπολης Πρέβεζας.

 

ΑΛΦΑ ’93 – ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ    60 – 68 (57-57)

Δεκάλεπτα:  Α 16-15, Β 14-16, Γ 13-13, Δ 14-13 ΠΑΡΑΤΑΣΗ: 03-11

Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ(Ζησιμόπουλος Θ.):Ντάλλας Φ. 10, Καπετανάκης Α., Αλεξόπουλος Κ., Χολέβας Ι., Βελέντζας Κ. 6, Μίχος Ι. 22(1), , Σταμάτης Π. 12, Κωτσόπουλος Ι. 3, Κουφογιάννης Β. 6,  Σταμούτσος Β., Μανταρίνης Α. 7(1), Αναγνωστόπουλος Φ. 8.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...