Κονδύλι 41,7 εκατ. στις «Οδικές Συγκοινωνίες» με απόφαση της κυβέρνησης!

Μεγάλη μείωση οφειλών για τις Οδικές Συγκοινωνίες!

Μεγάλη συρρίκνωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών της Ο.ΣΥ. (Οδικές Συγκοινωνίες), από το 2016 μέχρι σήμερα! Μέσα σε ένα έτος μειώθηκαν κατά 11,6 εκατ. ευρώ και σήμερα η διοίκηση ανακοίνωση ότι το υπουργείο Οικονομικών ενέκρινε κονδύλι 41,7 εκατ. ευρώ για την εξόφληση ανάλογου μέρους των οφειλών της εταιρίας.

Συγκεκριμένα, με  απόφαση της κυβέρνησης, το υπουργείο Οικονομικών έδωσε το πράσινο φως για την εκταμίευση  ποσού 41,7 εκατ. ευρώ, το οποίο θα διοχετευτεί για την κάλυψη των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων της Ο.ΣΥ. Σύμφωνα με το υπουργείο, η εξέλιξη αυτή θα επιφέρει θετικές συνέπειες στην επιχειρησιακή λειτουργία της εταιρείας, όπως βελτίωση της ροής αγοράς ανταλλακτικών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας,  όταν ανέλαβε καθήκοντα, τον Ιανουάριο του 2016, η νέα Διοίκηση της Ο.ΣΥ. το ύψος των ληξιπρόθεσμων οφειλών ανερχόταν στα 103,8 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία μειώθηκαν στα 92,2 εκατ. ευρώ στα τέλη του 2016.   

Τέλος, από τις Οδικές Συγκοινωνίες, τονίζεται ότι με την ανωτέρω απόφαση, οι οφειλές μειώνονται σε σημαντικό βαθμό, κάτι το οποίο καταδεικνύει την αποφασιστικότητα του ομίλου ΟΑΣΑ για την κάλυψη, όχι μόνο των υποχρεώσεων, αλλά και των απαιτήσεων από προμηθευτές και λοιπούς φορείς.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/292549-Kondyli-41-7-ekat-stis-Odikes-Sygkoinonies-me-apophase-tes-kyberneses ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...