Κοπή Βασιλόπιτας αστυνομικών και πολιτικών υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στον πολυχώρο “ EMILEON” πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας των εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικών, καθώς και των πολιτικών υπαλλήλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας. Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αιτ/νίας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, και ο Σύλλογος Πολιτικού Προσωπικού ΕΛ.ΑΣ και Π.Σ Νοτιοδυτικής Ελλάδας.

Πλήθος αστυνομικών, εν ενεργεία και εν αποστρατεία, αλλά και πολιτικών υπαλλήλων, γέμισαν την αίθουσα της εκδήλωσης και αντάλλαξαν ευχές για μια χρονιά με υγεία και ασφάλεια για όλους τους εργαζόμενους στην ΕΛ.ΑΣ  και προσφορά στον συνάνθρωπο και την πατρίδα μας. Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, Ταξίαρχος κ. Παπαευθυμίου Δημήτριος, οι  πρόεδροι, της Ένωσης Αποστράτων κ. Τσούνης Δημήτρης, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Μαυραγάνης Χρήστος, της Τοπικής Διοίκησης της  Δ.Ε.Α κ. Κώστας Νικόλαος και του Πολιτικού προσωπικού κ. Μητρόπουλος Νίκος.

Μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε, ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Βαρεμένος Γεώργιος, οι αντιδήμαρχοι κ. Καλαντζής Κωνσταντίνος και κα. Σαλακίδου Όλγα, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Φωτάκης Βασίλειος , ο Διοικητής της Π.Υ Αγρινίου Επιπυραγός κ. Πετράκης Ευστράτιος, η υπεύθυνη της ακτίνας εθελοντισμού του δήμου Αγρινίου κα. Μακρή Ανθούλα, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου κ. Καζαντζής Νικόλαος, από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικού Προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ ο κ. Δελδήμος Νικόλαος, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Αντισυνταγματάρχης κ. Διαμαντής Θρασύβουλος, ο πρόεδρος του Ανεξάρτητου Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων κ. Λιάπης Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Αιτ/νίας κ. Σαψάκης Γεώργιος και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αιτ/νίας «Δημήτρης Ψαθάς» κ. Σιδηρόπουλος Δημοσθένης.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον αστυνομικό εν αποστρατεία κ. Καραμάνη Χρήστο για το ήθος του και την προσφορά του στην κοινωνία. Ο κ. Καραμάνης πέραν της προσφοράς του όλα τα χρόνια που ήταν στην ενέργεια, πρόσφατα και ενώ βρίσκεται στην αποστρατεία, βρήκε πορτοφόλι με σημαντικό χρηματικό ποσό το οποίο και παρέδωσε στην υπηρεσία ώστε να αποδοθεί στην ιδιοκτήτρια. Τίμησε επίσης τον Μοίραρχο Τόντο Σπυρίδωνα που ήταν το πρώτο θύμα του βομβαρδισμού από τα Γερμανικά στρατεύματα στην προσπάθειά του να σώσει τον άμαχο πληθυσμό του Αγρινίου την 16/04/1941. Την πλακέτα παρέλαβαν οι απόγονοι του Μοιράρχου, ο γιος και η εγγονή του. Να σημειώσουμε ότι ο δήμος Αγρινίου επίσης έχει τιμήσει τον Μοίραρχο μετονομάζοντας την οδό Κυριαζή που διέρχεται έμπροσθεν της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας σε οδό Μοιράρχου Τόντου Σπυρίδωνα.

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τρείς αστυνομικούς για το συγγραφικό τους έργο. Τον Τριανταφύλλη Παναγιώτη που υπηρετεί στην τροχαία αυτοκινητοδρόμων για το βιβλίο του «Αμφιλοχία(ς) Αμφίλοχος, μια πόλη, ένας θρύλος». Τον Σαψάκη Γιώργο που υπηρετεί στο Α.Τ Αγρινίου για την ποιητική του συλλογή «Σιωπή ομιλούσα». Την Κανιώτη Ολυμπία που υπηρετεί στην Τροχαία Αγρινίου για την διάκρισή της σε διεθνή ποιητικό διαγωνισμό με το ποίημά της « Γλυκιά μορφή» και για την υπό έκδοση ποιητική της συλλογή. Τίμησε επίσης τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιο και τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Γκρίζη Νικόλαο για την υποστήριξη των δράσεων του συλλόγου διαχρονικά και ιδίως για την υποστήριξη του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου «Άγιος Αρτέμιος» αλλά και του Φιλανθρωπικού Τουρνουά Μπάσκετ Αγρινίου.

Την κοπή της βασιλόπιτας ευλόγησε ο πανοσιολογιότατος πατέρας Λάμπρος Τηλιγάδας ο οποίος ευχήθηκε σε όλους να έχουμε μια καλή και ευλογημένη χρονιά.

Τα διοικητικά συμβούλια των ενώσεών μας εύχονται σε όλους τους εργαζομένους στην ΕΛ.ΑΣ και σε όλους του συμπολίτες μας μια χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...