Κοτρωνιάς: Ο κ. Σαλαμούρας θα έπρεπε να σιωπά και όχι να κομπάζει.

Άμεση ήταν η απάντηση του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Ναυπακτίας Θωμά Κοτρωνιά στο θέμα που ανέδειξε το  Nafpaktia news.gr και σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος του συνδέσμου στερεών αποβλήτων Χρήστος Σαλαμούρας άφησε  αιχμές κατά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, στηλιτεύοντας επί της ουσίας  τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα της αποπομπής του μετά την κοινή πρόταση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και την πλειοψηφίας των παρόντων δημοτικών συμβούλων.

Ο κ. Κοτρωνιάς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μας τόνισε τα εξής:

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε…

Θα ήθελα να υπενθυμίσω στον κ. Σαλαμούρα ότι η  πρόταση μομφής προς το πρόσωπο του, ήταν από όλες τις παρατάξεις  της αντιπολίτευσης και την πλειοψηφία των παρόντων δημοτικών συμβούλων της Δημοτικής αρχής και υπέρ ψηφίστηκε από τους περισσότερους παρόντες δημοτικούς συμβούλους (11-6). Προφανώς, όπως είχα τονίσει και στο δημοτικό συμβούλιο, πρόκειται για μια πολιτική απόφαση που  δεν  θα μπορούσε να  είναι εκτελεστέα.

Προφανώς και το προεδρείο δεν μπορεί να απαγορεύσει στις παρατάξεις να βάζουν θέματα και προτάσεις καθώς επίσης και στους δημοτικούς συμβούλους.  

Για όλα τα παραπάνω ο κ. Σαλαμούρας θα έπρεπε να σιωπά και όχι να κομπάζει.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...