Κουλιμπαλί: «Αν είχαμε αξιοποιήσει τις ευκαιρίες μας…»

O Oυσμάν Κουλιμπαλί μίλησε για την ήττα από τον ΠΑΟΚ και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου, για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη αλλά και για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο: «Ξέρουμε ότι μετά από μία ήττα τα πράγματα δεν είναι εύκολα, σχεδόν δεν κοιμάσαι μετά από μία τέτοια ήττα. Βεβαίως όταν χάνεις στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καταλαβαίνετε πως τα πράγματα είναι δύσκολα. Έχουμε έναν αγώνα την Κυριακή και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτόν». 

Για τα αίτια του αποκλεισμού: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες, τις οποίες δεν τελειώσαμε και δεν μετουσιώσαμε σε γκολ. Αν τις είχαμε αξιοποιήσει, τώρα θα μιλούσαμε διαφορετικά. Με το “αν” δεν κάνεις κάτι. Δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι τη στιγμή που έπρεπε. Ήταν ένας από τους χειρότερους αγώνες, τον οποίο πρέπει να ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι». 

Για το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας: «Καταλαβαίνουμε τους οπαδούς μας, είχαν ελπίδες και ειδικά μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Κανένας μας δεν πίστευε στην ήττα και τον αποκλεισμό. Κάναμε τα πάντα για να φτάσουμε όσο πιο μακριά γινόταν. Δεν τα καταφέραμε. Από εκεί και πέρα, πρέπει να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος και στη συνέχεια τα πλέι οφ». 

Για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη: «Είμαστε μια ομάδα. Μια ομάδα που σημαίνει πως μαζί είμαστε στη νίκη, μαζί είμαστε και στην ήττα. Βεβαίως δεν έχασε μόνος του τον αγώνα. Όλοι παίξαμε μπάλα και όλοι δεχθήκαμε γκολ και κάναμε λάθη. Όλοι φταίμε. Και οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια και είναι φυσικό να τον υποστηρίξουμε. Επαναλαμβάνω ως ομάδα όλοι μαζί χάνουμε, όλοι μαζί κερδίζουμε». 

Για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Οπωσδήποτε είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ένα σαββατοκύριακο μπορεί να κερδίσεις, ένα άλλο μπορεί να χάσεις. Πρέπει να ακολουθήσουμε τη σωστή νοοτροπία, παρά την πικρία και την δύσκολη αυτή κατάσταση μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Πρέπει να κάνουμε το παν να κερδίσουμε τον επόμενο αντίπαλο στο πρωτάθλημα, αφού τίποτα δεν έχει τελειώσει».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/281465-Koylimpali-An-eichame-axiopoiesei-tis-eykairies-mas ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...