“Κρυφός” καλεσμένος στο πάρτι γενεθλίων της Άνιστον ο Μπραντ Πιτ

“Κρυφός” καλεσμένος στο πάρτι γενεθλίων της Άνιστον ο Μπραντ Πιτ

Τα 50ά της γενέθλια γιόρτασε η Τζένιφερ Άνιστον σε Χολιγουντιανό στέκι και παρουσία λίγων και καλών φίλων. Ανάμεσα σε αυτούς και ο πρώην σύζυγός της Μπραντ Πιτ, με τον οποίο, όπως τελικά φαίνεται, διατηρούν μία φιλική σχέση έπειτα από τις περιπέτειες που έχουν περάσει και οι δύο.

Η Άνιστον ανακοίνωσε το διαζύγιό της περίπου έναν χρόνο πριν ενώ λίγο νωρίτερα χώρισε και ο Πιτ ο οποίος έχει μπλέξει σε σκληρή δικαστική μάχη με την τέως σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους.

Οι φήμες ήθελαν την Αντζελίνα να ζηλεύει την Άνιστον και την επικοινωνία που είχε με τον Μπραντ Πιτ, αν και ήταν εκείνη που είχε “κλέψει” ουσιαστικά τον ηθοποιό από τον γάμο του.

Αυτός πάντως έφθασε στο εστιατόριο όπου διοργανωνόταν το πάρτι γενεθλίων και μπήκε μέσα σαν τον κλέφτη προσέχοντας να μην τραβήξει τα φλας των παπαράτσι, οι οποίοι κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον απαθανατίσουν τη στιγμή που έμπαινε στο εστιατόριο.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ με την Αμάλ, η Ρις Γουίδερσπουν, η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Σάντρα Μπούλοκ, η Λόρα Ντερν, η Ντέμι Μουρ και πολλοί ακόμη διάσημοι φίλοι της σταρ.

Πάντως, οι φήμες θέλουν τον Μπραντ Πιτ πλέον να έχει σχέση με τη Σαρλίζ Θερόν από τον Ιανουάριο αλλά να αποφεύγουν να το δημοσιοποιήσουν.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/353924-Kryphos-kalesmenos-sto-parti-genethlion-tes-Aniston-o-Mprant-Pit ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...