Κόλλησαν στο μηδέν Ηρακλής και Κέρκυρα

Ηρακλής και Κέρκυρα αν και ήθελαν τη νίκη, κυρίως ο γηραιός, δεν κατάφεραν να απειλήσουν παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις και σε ένα κακό εξ αναβολής παιχνίδι για την 11η αγωνιστική έμειναν στο 0-0.

Πιο ικανοποιημένοι οι Φαίακες, που έφτασαν στους 18 βαθμούς και είναι 5 μακριά από τον Ηρακλή και την Βέροια που ισοβαθμούν στην ουρά με 13.

Ο Ηρακλής σε διάστημα δέκα λεπτών (από το 50’ ως και το 60’) έχασε τρεις κλασσικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, με τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας Κουτζαβασίλη, να έχει απαντήσεις στις δύο ευκαιρίες του Κούρου, αρχικά στο 52’ με την καρφωτή κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή και έπειτα στο 56’ στον κεραυνό που εξαπέλυσε ο Ελληνας αμυντικός, ενώ στο 60’ ο Λεοζίνιο αν και από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή δεν πλάσαρε σωστά με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Η Κέρκυρα, που έχασε την καλύτερή της ευκαιρία στο 3′ με τον Τουράμ, γλίτωσε, ενώ στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Κούρος, Σαραμαντάς, Στάμου, Τζανετόπουλος, Ιντζόγλου, Δώνης, Γροντής, Λεοζίνιο (69’ Πασάς), Μοντέιρο (86’ Λουκίνας), Περόνε (74’ Μπαστακός).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης (42’ Ντιμιτρόφσκι), Γεωργίου (72’ Επστάιν), Ζορμπάς, Σπίνουλας, Κόντος, Σιόντης, Ιωάννου, Ζαραδούκας (82’ Ντιόγκο), Νίκιτς, Τουράμ.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...