Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. για συνέντευξη του Βέμπερ

Σκληρή κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας, μετά τη δημοσίευση συνέντευξη του επικεφαλής της ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Μάνφρεντ Βέμπερ, στην οποία καταφέρεται κατά της κυβέρνησης Τσίπρα για «μονομερείς αποφάσεις, που κατέστρεψαν την εμπιστοσύνη».

Ο Αλέξης Τσίπρας, με το πακέτο παροχών που εξήγγειλε πριν τα Χριστούγεννα, κατέστρεψε την εμπιστοσύνη που είχαν αποκτήσει οι Ευρωπαίοι στο πρόσωπό του, σημειώνει ο Γερμανός κεντροδεξιός πολιτικός, μιλώντας στα «Νέα Σαββατοκύριακο».

Σε ανακοίνωσή του με αφορμή τη συνέντευξη του Μάνφρεντ Βέμπερ, ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία και στον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, σημειώνοντας ότι ο αξιωματούχος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος «είναι γνωστός για τις ακραίες νεοφιλελεύθερες και ανθελληνικές θέσεις του» και τον χαρακτηρίζει «καθοδηγητή του κ. Μητσοτάκη».

Ακόμα, σημειώνει δε ότι «αν ο κ. Βέμπερ δεν έχει μια φορά εμπιστοσύνη στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση, ο ελληνικός λαός δεν έχει δέκα φορές εμπιστοσύνη στον κ. Βέμπερ και τους εν Ελλάδι φίλους του».

«Αυτούς που κατόπιν τηλεφωνημάτων και νουθεσιών από το εξωτερικό, δεν στήριξαν τα μέτρα για τους συνταξιούχους. Να χαίρεται ο κ. Μητσοτάκης τους φίλους του και να μην ξεχάσει να αποστηθίσει τη συνέντευξη Βέμπερ σαν καλός μαθητής», συνεχίζει .

Στην απάντησή της, η Νέα Δημοκρατία σημειώνει δηκτικά ότι ««προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ με το νέο παραλήρημά του μπέρδεψε τις ημερομηνίες. Παριστάνουν ότι είμαστε στις 6 Ιανουαρίου 2015 και έβαλαν την κασέτα “Go back κυρία Μέρκελ”, “Go back κύριε Βέμπερ”. Μόνο που οι Έλληνες, πλέον, δεν καταναλώνουν τα παραμύθια τους.

«Καλή φώτιση!», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...