Κ. Καρακώστας:Ψευδολογίες και παρα…μυθεύματα, από την κ. Ζιαμπάρα στο δημοτικό συμβούλιο.


Κάντε ένα κόπο να ακούσετε την κ.Ζιαμπάρα, στο επισυναπτόμενο βίντεο 20 δευτερολέπτων, να διαβεβαιώνει κατηγορηματικά, ότι για πρώτη φορά στις μελέτες των τεχνικών έργων, αναγράφεται πως αυτές γίνονται «μετά από εντολή της δημοτικής αρχής». Δεν είχε κάτι άλλο να πει και ελπίζει ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να κάνει αντιπολίτευση. Δυστυχώς για την κ. Ζιαμπάρα, στην Ναύπακτο δεν τρώμε κουτόχορτο.

Λέει η κ. Ζιαμπάρα στο βίντεο: «Ποτέ όμως στα προηγούμενα χρόνια, η υπηρεσία δεν έγραφε ότι τις μελέτες αυτές τις κάνει, με εντολή, προφορική εντολή της δημοτικής αρχής».

Το ψέμα, όσες φορές κι αν εκτοξευθεί με στόμφο, είναι προφανές.

Στο δεύτερο επισυναπτόμενο αρχείο, φαίνονται 28 μελέτες (στα έτη 2011, 2012 και 2013) στην θητεία της κ. Ζιαμπάρα και του κ.Μπουλέ, με την φράση κλισέ «Η μελέτη συντάσσεται κατόπιν προφορικής εντολής της δημοτικής αρχής».

Αυτές είναι οι πρώτες 28 μελέτες που ανασύρθηκαν από το αρχείο. Δεν χρειάστηκε να βρεθούν και οι υπόλοιπες, γιατί όλες έχουν το ίδιο μοτίβο.

Οι υπάλληλοι του δήμου κάνουν κάθε φορά το προφανές. Υλοποιούν το τεχνικό πρόγραμμα που ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο, σύμφωνα με τις οδηγίες και τις εντολές της δημοτικής αρχής. Δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο. Αυτό έκαναν στο παρελθόν, αυτό κάνουν και σήμερα.

Τώρα γιατί η κ. Ζιαμπάρα επέλεξε για πολλοστή φορά την ψευδολογία  προσπαθώντας  να αρθρώσει αντιπολιτευτικό λόγο, κανείς δεν ξέρει. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

Να της έχει γίνει άραγε συνήθεια, η καταγγελία με κάθε τρόπο;

Συνήθισε τα ψέματα και δεν μπορεί πια να τα ξεχωρίσει από την αλήθεια;

Δεν ήξερε τι γινόταν στην θητεία της;

Υποφέρει από κρίσεις μεγαλείου και νομίζει ότι όλοι οι άλλοι είναι χαζοί και επομένως μπορεί να τους κοροϊδεύει;

Κάνει συνειδητά ότι μπορεί, για να δημιουργήσει προσκόμματα στην δουλειά των υπηρεσιών του δήμου;

Το μέλλον θα μας δώσει την σωστή απάντηση.

Μακάρι πάντως, να είχαμε στο δημοτικό συμβούλιο την χαρά να συζητάμε με ουσιαστικό τρόπο. Μια αντιπολίτευση με προτάσεις, χωρίς ανέξοδες ψευδολογίες  και αντιπολιτευτικές κορώνες, θα μπορούσε να βοηθήσει ουσιαστικά τον τόπο μας. Ας μην ξεχνάμε πως είναι πιθανό οι επόμενες εκλογές να γίνουν με απλή αναλογική. Αυτό σημαίνει ότι  θα χρειαστεί η συνεργασία δύο και τριών παρατάξεων για να διοικηθεί ο δήμος. Η εξέλιξη αυτή μας υποχρεώνει όλους να αλλάξουμε, να αποκτήσουμε κουλτούρα συνεννόησης και συνεργασίας. Και τέτοιου είδους αλλαγές είναι προς όφελος όλων μας.

 

Ο στόχος της αντιπολιτευτικής μανίας

 

Κώστας Καρακώστας, αντιδήμαρχος

Nafpaktianews: Eκ παραδρομής δεν είχαμε επισυνάψει στο άρθρο του κ. Καρακώστα το αρχείο pdf που εικονίζεται στο τέλος και είχε σταλεί εξ αρχής






Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...