Λαμία: Γλέντησαν μέχρι το πρωί την άνοδο (Βίντεο)

Την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας, γνώρισαν οι παίκτες της Λαμίας, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία της Λαμίας στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη (0-0).

Τα συνθήματα «Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές» και «Α’ Εθνική θέλω να σε δω και να τρελαθώ», ήταν αυτά τα οποία δονούσαν την ατμόσφαιρα, από τους φίλους της ομάδας οι οποίοι δεν πτοήθηκαν από την έντονη βροχόπτωση που έπεφτε στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Ο ιδιοκτήτης της στερεοελλαδίτικης ομάδας Πανουργιάς Παπαϊωάννου εμφανώς συγκινημένος γνωρίζοντας μεταξύ άλλων την αποθέωση από τους οργανωμένους φίλους των «κυανόλευκων» ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Μας κάνατε υπερήφανους, την ομάδα μας, την πόλη μας. Αυτή η πορεία θα συνεχιστεί. Είναι ώρα συγκίνησης για μένα προσωπικά. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας»

Στην συνέχεια τον λόγο πήραν ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης όπου και είπε: «Κάνατε περήφανους όλους τους Λαμιώτες, όλους τους πολίτες. Να είστε καλά, να ξέρετε ότι έχετε την στήριξη και την αγάπη όλων μας. Θερμά συγχαρητήρια», για να ακολουθήσουν στην συνέχεια τα λεγόμενα του αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θύμιου Καραϊσκου ο οποίος αναφερόμενος στα μέλη της αποστολής δήλωσε: «Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για τις ιστορικές στιγμές που ζει η Λαμία, η Φθιώτιδα, η Στερεά Ελλάδα. Να ξέρετε ότι είστε μέσα στην καρδιά μας, μέσα στην ψυχή μας όπως ήσασταν πάντοτε. Και θα συνεχίσετε να είστε, γιατί πραγματικά το αξίζετε. Όλοι, από τον πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο, τον μεγαλομέτοχο, τον προπονητή, τους παίκτες. Όλοι οι παράγοντες έβαλαν το λιθαράκι».

Στην συνέχεια οι παίκτες της ομάδας μαζί με το τεχνικό επιτελείο, μετέβησαν σε νυχτερινό κέντρο της πόλης, προκειμένου να διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/284931-Lamia-Glentesan-mechri-to-proi-ten-anodo-Binteo ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...