Λευκορώσος δημοσιογράφος έχασε στοίχημα και έφαγε την εφημερίδα του σούπα

Την υπόσχεσή του κράτησε ένας αθλητικός συντάκτης στη Λευκορωσία, ο οποίος έφαγε ένα αντίγραφο της εφημερίδα στην οποία εργάζεται, επειδή προέβλεψε λάθος το αποτέλεσμα του αγώνα χόκεϊ επί πάγου της τοπικής ομάδας.

Ο Vyacheslav Fedorenkov, που γράφει για τη μεγάλη αθλητική εφημερίδα της Λευκορωσίας Pressball, είχε πει ότι η Ντιναμό Μινσκ θα χάσει στα play-offs στο Kontinental Hockey League, ένα διεθνές πρωτάθλημα με κυρίαρχες τις ρωσικές ομάδες. Αλλά η ομάδα τον διέψευσε, αφήνοντας τον Fedorenkov να φάει τα… λόγια του.

Έφτασε στο Κέντρο Τύπου του Minsk Arena με ένα αντίγραφο της εφημερίδας, ένα μπολ σούπα για να γίνει πιο εύγευστο και ένα κουτί ανθρακούχο ποτό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Naviny.by. Δυστυχώς, όμως, η σούπα τελείωσε νωρίς οπότε κατάφερε να φάει μόνο τις μισές σελίδες.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο Fedorenkov ήταν ορεξάτος, παρά το απαίσιο γεύμα του, και χαριτολογώντας έλεγε στους δημοσιογράφους: «Θα κάνω τα πάντα για την αγαπημένη μου ομάδα». Όμως πρόσθεσε πως θα το σκεφτεί δύο φορές πριν κάνει οποιαδήποτε άλλη δέσμευση στο μέλλον. «Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας, παλικάρια» είπε. «Μην κάνετε τέτοια αστεία και μη δίνετε τέτοιες υποσχέσεις, γιατί είναι δύσκολο να τις τηρήσετε».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/271632-Leykorosos-demosiographos-echase-stoichema-kai-ephage-ten-ephemerida-toy-soypa ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...