Μέτρα για την διεξαγωγή του αγώνα Παναιτωλικός ΟΦΗ στις 19-1-2012

Σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας την Πέμπτη (19-01-2012) απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων από ώρα 14:00 έως 21:30 στις οδούς Βλοχού, Νικηταρά, Προυσιωτίσσης (από Βλαχοπούλου έως Βλαχερνών), στον ανώνυμο πεζόδρομο μπροστά από το γήπεδο του Παναιτωλικού και στο χώρο διασταύρωσης οδών Βλοχού και Αχελώου.

Επίσης την ίδια ημέρα και από ώρα 15:00 έως 21:30 απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις προαναφερόμενες οδούς, καθώς και σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου και στην οδό Καζαντζάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται στα πλαίσια της ασφαλής τέλεσης του ποδοσφαιρικού αγώνα των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΟΦΗ για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι παραβάτες της απόφασης θα τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.       

 

Σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας σχετικά με τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Παναιτωλικού – Π.Α.Ε. ΟΦΗ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 19-1-2012 και ώρα 18:00 στο Αγρίνιο, στο γήπεδο του Παναιτωλικού, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή τέλεση του αγώνα και η προστασία των θεατών, αθλητών και παραγόντων, ανακοινώνεται ότι:

Απαγορεύεται η προσέλευση οργανωμένων φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

  • Οι αστυνομικές δυνάμεις θα διενεργούν προελέγχους σε επιλεγμένα σημεία και δεν θα επιτρέψουν την προσέγγιση φιλάθλων στις εισόδους του γηπέδου εφόσον δεν είναι κάτοχοι νομίμων – γνησίων εισιτηρίων. 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...