Μαθητές του 2ου ΓΕΛ Ναυπάκτου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, μαθητές του 2ου ΓΕΛ Ναυπάκτου θα είναι παρόντες στην  μαθητική συνάντηση που γίνεται κάθε χρόνο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μεταξύ μαθητών από τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του 2ου ΓΕΛ Ναυπάκτου Σούζας Κωνσταντίνος του Νικολάου και Νούλα Παρασκευή (Εβίτα) του Νικολάου θα εκπροσωπήσουν τη Ναύπακτο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο Στρασβούργο, στην ημερίδα που θα γίνει στις 18 Ιανουαρίου στα πλαίσια του προγράμματος EUROSCOLA και στην οποία θα λάβουν μέρος μαθητές από τις χώρες – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με στόχο να εκφράσουν τις προσδοκίες και τις απόψεις τους για την ευρωπαϊκή οικοδόμηση. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές από τα Λύκεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και επελέγησαν τελικά 24 εκπρόσωποι με βάση τα μόρια που συγκέντρωσαν από την έκθεση που έγραψαν, το βαθμό ετήσιας επίδοση της προηγούμενης χρονιάς και το επίπεδο ξένης γλώσσας που κατείχαν.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ Ναυπάκτου συγχαίρουμε τον Κωνσταντίνο και την Εβίτα, καθώς και τους γονείς τους και τους ευχόμαστε να πορεύονται «πάντα ψηλά, πάντα μπροστά».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...