Μακρόν: Δεν έχει κερδηθεί τίποτε ακόμη – Στόχος είναι να νικήσω τη Λεπέν

Μπορεί να εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις ως επικρατέστερος για επόμενος πρόεδρος αλλά ο Εμμανουέλ Μακρόν υποστηρίζει πως τίποτα δεν έχει κερδηθεί ακόμα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε νοσοκομείο στο Δυτικό Παρίσι, ο ανεξάρτητος κεντρώος υποψήφιος δήλωσε ότι δεν θεωρεί δεδομένη τη νίκη του ενώ δεσμεύτηκε να δώσει μάχη απέναντι στην επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν.

«Τίποτα δεν έχει κερδηθεί. Η μάχη μου στοχεύει στο να νικήσω τη Μαρίν Λεπέν» υπογράμμισε ο Μακρόν μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Οι δηλώσεις του Μακρόν έρχονται λίγες ώρες μετά από μία ακόμη προειδοποίηση του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ για τους κινδύνους, που κρύβει το γεγονός, ότι η Μαρίν Λεπέν διεκδικεί την προεδρία της Γαλλίας.

«Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έγινε την Κυριακή. Ξεχνάμε ότι η Λεπέν είναι στον δεύτερο γύρο», δήλωσε ο Ολάντ, σημειώνοντας ότι όλοι έκριναν το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου με βάση το γεγονός ότι ο Εμάνουελ Μακρόν επικράτησε της αντιπάλου του, ξεχνώντας ότι η ακροδεξιά πέρασε στον δεύτερο γύρο προεδρικών εκλογών.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/280911-Makron-Den-echei-kerdethei-tipote-akome-Stochos-einai-na-nikeso-te-Lepen ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...