Μαξίμου: Ψεύδεται η Ν.Δ. ότι η κυβέρνηση θα δημεύσει τα αποθεματικά των Ταμείων

«Η Νέα Δημοκρατία για μια ακόμη φορά, προσπαθεί και πάλι να δημιουργήσει αναταραχή σε βάρος των πολιτών»

Στην αντεπίθεση περνά το Μαξίμου μετά την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία, επικαλούμενη δημοσιεύματα, καλεί την κυβέρνηση να μην βάλει χέρι στα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων.

Κυβερνητικοί κύκλοι κατηγορούν τη Νέα Δημοκρατία για διακίνηση ψευδών ειδήσεων σε φιλικά της μέσα ενημέρωσης, με αφορμή τα περί δήμευσης των αποθεματικών των ταμείων από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Όπως αναφέρουν, η Νέα Δημοκρατία για μια ακόμη φορά προσπαθεί και πάλι να δημιουργήσει αναταραχή σε βάρος των πολιτών, διαρρέοντας ψευδώς ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει στη δήθεν «δήμευση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων».

Ακόμη, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η αξιωματική αντιπολίτευση διαρρέει ψευδώς ότι πρωθυπουργός θα κάνει διάγγελμα τη Δεύτερα το βράδυ, μετά το Eurogroup.

«Η Νέα Δημοκρατία επιμένει να δίνει ψεύτικες “ειδήσεις” σε φιλικά της μέσα ενημέρωσης για να καλέσει στη συνεχεία την κυβέρνηση να τοποθετηθεί επί ανύπαρκτων θεμάτων. Εκατό η αλεπού, εκατόν ένα το αλεπουδάκι;», καταλήγουν οι κυβερνητικοί κύκλοι.

Ν.Δ.: Προειδοποιούμε την κυβέρνηση να μην βάλει χέρι στα αποθεματικά των συνταξιούχων

Νωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία είχε στείλει μήνυμα στην κυβέρνηση να μην επιχειρήσει να προχωρήσει σε δήμευση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Σε ανακοίνωση του, το Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας τονίζει πως «σύμφωνα με δημοσιεύματα, που προέρχονται από διαρροές της Κυβέρνησης, οι κ. Τσίπρας-Καμμένος ετοιμάζονται να επαναλάβουν το ίδιο καταστροφικό έργο του 2015: Εσωτερική στάση πληρωμών σε όλο τον ιδιωτικό τομέα και δήμευση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων από την Τράπεζα της Ελλάδος.»

Η Νέα Δημοκρατία επισημαίνει πως κάτι τέτοιο θα στραγγαλίσει την πραγματική οικονομία, θα βυθίσει τη χώρα στην ύφεση, θα οδηγήσει σε νέα μείωση συντάξεων και θα εκτοξεύσει την ανεργία.

«Η Κυβέρνηση δεν έχει κανένα δικαίωμα να βάλει χέρι στα αποθεματικά των συνταξιούχων. Την προειδοποιούμε να μην το επιχειρήσει σε καμία περίπτωση», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέα Δημοκρατία.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/271380-Maximoy-PSeydetai-e-N-D-oti-e-kybernese-tha-demeysei-ta-apothematika-ton-Tameion ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...