Μαργαρίτης Σχοινάς: Εφικτή η συμφωνία έως τις 20 Μαρτίου!

Σχοινάς

Ανάγκη, να φτάσουμε σε μία  ισορροπημένη συμφωνία, τόνισε από τις Βρυξέλλες, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Όπως ανέφερε, «έχουμε τονίσει επανειλημμένως την ανάγκη μίας φιλόδοξης, αλλά ταυτόχρονα ισορροπημένης και δίκαιας συμφωνίας, η οποία θα βοηθήσει τον ελληνικό λαό στον δρόμο της κοινωνικά συνεκτικής ανάκαμψης. Αυτό είναι το πνεύμα στο οποίο εργαζόμαστε και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε».

«Παραμένουμε προσηλωμένοι σε μία διαδικασία μεταρρυθμίσεων, που συνοδεύεται από ένα πακέτο κοινωνικών μέτρων που θα επιτρέψουν στον ελληνικό λαό να δει την άκρη του τούνελ», τόνισε απαντώντας σχετικά με το αν η Ελλάδα, λαμβάνει την αλληλεγγύη που χρειάζεται από την Ευρώπη.

Αυτή είναι η  θέση της Επιτροπής, που τονίζει ότι είναι έτοιμη να βοηθήσει την Ελλάδα προς αυτήν την κατεύθυνση, κάτι το οποίο τέθηκε και στο δείπνο Γιούνκερ – Μέρκελ, στο Βερολίνο.

Τα μέτρα, στα οποία επικεντρώνεται η Κομισιόν, αφορούν την αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού, την επανένταξη των μακροχρόνια ανέργων και τη μείωση της ανεργίας των νέων, αλλά ενδεχομένως και ένα πιο καινοτόμο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/272230-Margarites-Schoinas-Ephikte-e-symphonia-eos-tis-20-Martioy ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...