Μελισσανίδης για Θανάση: «Καλό ταξίδι, καλέ μου φίλε» – ΠΑΕ ΑΕΚ: «Αντίο σε έναν σεβάσμιο αντίπαλο, σε έναν μεγάλο ηγέτη»

Μελισσανίδης για Θανάση: «Καλό ταξίδι, καλέ μου φίλε» – ΠΑΕ ΑΕΚ: «Αντίο σε έναν σεβάσμιο αντίπαλο, σε έναν μεγάλο ηγέτη»

Τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου εξέφρασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Αναλυτικά η δήλωση του αφεντικού της ΑΕΚ:

«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικειους του και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Η άδολη αγάπη του για τον σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε, αλλά και η τεράστια προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό αποτελεί παρακαταθήκη για όλους μας.

Καλό ταξίδι, καλέ μου φίλε».

Διαβάστε και την ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ:

«Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια αποχαιρετά έναν κορυφαίο παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού, έναν σεβάσμιο αντίπαλο, έναν μεγάλο ηγέτη του Παναθηναϊκού και γνήσιο μαχητή για τα συμφέροντα της ομάδας που αγάπησε και πρόσφερε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/357384-Melissanides-gia-THanase-Kalo-taxidi-kale-moy-phile-PAE-AEK-Antio-se-enan-sebasmio-antipalo-se-enan-megalo-egete ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...