Μετεκλογικό μήνυμα του Χρ.Παίσιου

Φίλες και Φίλοι Ναυπάκτιοι.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και την τιμή που κάνατε στο πρόσωπό μου ψηφίζοντάς με και βοηθώντας έτσι να εκλεγώ πρώτος σε σταυρούς προτίμησης Υποψήφιος Βουλευτής του Κόμματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Αιτωλοακαρνανία. Σας ζητώ επίσης συγγνώμη γιατί με τους περισσότερους από εσάς που πολλά μας δένουν, δεν κατέστη δυνατή, ούτε μια απλή τηλεφωνική επικοινωνία να έχω, λόγω του ότι η προεκλογική περίοδος ήταν η πιο σύντομη που υπήρξε και ιδιαιτέρως για μένα, που τελευταίος από τους υποψηφίους βουλευτές κατήλθα, δώδεκα μόνο ημέρες πριν τις εκλογές.  Εμπιστεύτηκα την κρίση σας, την αγάπη μου για σας και τον τόπο μας και την γνώση σας για το άτομό μου και δεν με διαψεύσατε. Ο νομός μας όμως είναι απέραντος, ο μεγαλύτερος, ομορφότερος και πιο αδικημένος στην Ελλάδα και επιβαλλόταν να κάνω μία προσέγγιση και παρουσία, όσο ο χρόνος και οι δυνάμεις μου μου επέτρεπαν και στις άλλες επαρχίες. Όμως δεσμεύομαι να επικοινωνήσω μαζί σας ευχαριστώντας σας πλέον και  προσωπικά τις επόμενες ημέρες. Εξάλλου, δεν έφυγα ποτέ από τον τόπο μας και από κοντά σας και καθημερινά , όπως έως τώρα, θα έχουμε αυτήν την ευκαιρία.

Οι εκλογές της 6ης Μαΐου υπήρξαν πανθομολογουμένως οι πλέον κρίσιμες της μεταπολίτευσης. Τα αποτελέσματά τους, που ήταν πράγματι απρόβλεπτα, ξάφνιασαν την ελληνική κοινωνία, αλλά και την διεθνή κοινότητα και δημιουργούν πλέον ένα νέο σκηνικό στην πολιτική και την οικονομική κατάσταση της χώρας. Οι παραδοσιακοί κομματικοί σχηματισμοί που επί πολλές δεκαετίες στήριξαν τον δικομματισμό, έφθασαν στα μικρότερα ταπεινωτικά ποσοστά, μη δυνάμενοι ούτε με την σύμπραξή τους να αποκτήσουν ψήφο εμπιστοσύνης. Η σκυταλοδρομία των εντολών σχηματισμού κυβέρνησης συνεχίζεται άκαρπα. Η χώρα παραμένει επί μήνες ουσιαστικά ακυβέρνητη, στο χείλος εγνωσμένης οικονομικής καταστροφής, ελεγχόμενης χρεωκοπίας και στα πρόθυρα κοινωνικής έκρηξης. Ακραίοι σχηματισμοί εισήλθαν στο κοινοβούλιο αντλώντας ψήφους από την απελπισία των Ελλήνων, ενώ άλλοι σχηματισμοί εγνωσμένα ωφέλιμοι, ιδίως του κόμματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, έμειναν στο μεταίχμιο, προφανώς γιατί δεν χάιδεψαν τα αυτιά των ψηφοφόρων. Ο ένας στους πέντε Ελληνες ψηφοφόρους δεν εκπροσωπήθηκε, λόγω του εκλογικού συστήματος στη Βουλή, ενώ η εκπροσώπησή του δίδεται με 50 έδρες στο πρώτο κόμμα, ως bonus, καίτοι αυτό έχει μόνο το 18% της λαϊκής εντολής.

Απαιτούνται άραγε και άλλες εκλογές; Aντέχει η χώρα; Η κρίση του Eλληνα ψηφοφόρου θα είναι τώρα αποτελεσματική στο να θεραπεύσει την πολιτική κρίση της χώρας; Κανείς πραγματικά δεν γνωρίζει ακόμη. Εγώ πάντως, με την στήριξή σας όπως και μέχρι σήμερα, θα συνεχίσω τον έντιμο αγώνα μας, προβάλλοντας το ήθος και την αλήθεια, προσδοκώντας την πρόοδο, τη διαφάνεια και την ανατροπή των κακώς κειμένων για το καλό της Ναυπακτίας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Ελλάδας μας.

   ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ

                                                       ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...