Με αυγά υποδέχθηκαν τον Φιγιόν στη Νοτιοδυτική Γαλλία

“Θερμή” υποδοχή επεφύλασσαν διαδηλωτές στη νοτιοδυτική Γαλλία στον Φρανσουά Φιγιόν.

Μάλιστα, οι συνοδοί του Φιγιόν χρησιμοποίησαν μια ομπρέλα για να τον προστατεύσουν από τα αυγά που έριχναν εναντίον του διαδηλωτές σήμερα, την ώρα που ο υποψήφιος του συντηρητικού κόμματος βλέπει τα ποσοστά του να μειώνονται ολοένα και περισσότερο και να χάνει έδαφος στις δημοσκοπήσεις πίσω από τον κεντρώο Εμανουέλ Μακρόν και την ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν.

Η αντίθεση μεταξύ του Φιγιόν, του φαβορί κάποτε στις δημοσκοπήσεις, που βρίσκεται στη δίνη ενός σκανδάλου, και του Μακρόν, που εμφανίζεται πλέον ως ο επικρατέστερος υποψήφιος, είναι παραπάνω από εντυπωσιακή, καθώς οι δύο πολιτικοί συνεχίζουν την προεκλογική τους εκστρατεία 29 ημέρες πριν από τον πρώτο γύρο των εκλογών.

Σε μια συγκέντρωση στη νήσο Λα Ρευνιόν, στον Ινδικό Ωκεανό, ο Μακρόν, κάλεσε πολίτες πάνω στο βήμα προκειμένου να του υποβάλουν ερωτήματα επί ποικίλλων θεμάτων. Μεταξύ αυτών ήταν ένας 6χρονος που τον ρώτησε «με ποιόν τρόπο θα καταφέρετε να γίνετε πρόεδρος;»
«Είναι ιστορικές οι στιγμές, πρέπει να αποφασίσουμε εάν θέλουμε να νιώθουμε φόβο ενώπιον του αιώνα που μόλις άρχισε… ή θέλουμε να δώσουμε νέους στόχους στη Γαλλία» δήλωσε ο 39χρονος πρώην τραπεζίτης ενώ το πλήθος φώναζε «Μακρόν για πρόεδρο!»

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/276553-Me-ayga-ypodechthekan-ton-PHigion-ste-Notiodytike-Gallia ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...