Ουρές χιλιομέτρων μέχρι και αυτή την ώρα.Σε απόγνωση οι οδηγοί. Βίντεο-δηλώσεις

Ενημέρωση: 20:30

Συνεχίζονται οι ουρές χιλιομέτρων στην Ιόνια οδό  από την Ρίζα έως το Μεσολόγγι στην Ιόνια οδό. Σε απόγνωση οι οδηγοί μίλησαν στην κάμερα του Nafpaktianews.gr για την σημερινή ταλαιπωρία  που έχουν υποστεί μέχρι και αυτή την ώρα. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν  στο Nafpaktianews.gr η ουρά είναι περίπου είκοσι χιλιόμετρα έως και το Μεσολόγγι. Τώρα η αιτία που έχει φέρει αυτή την κατάσταση είναι πως στα τούνελ της Κλόκοβας “δουλεύει” το ένα ρεύμα αλλά και η διοχέτευση των οχημάτων από τον κυκλικό κόμβο στην Ρίζα όπου τα αυτοκίνητα κινούνται με χαμηλή ταχύτητα μέχρι να μπουν στην παλαιά εθνική. Πρέπει να αναφέρουμε όμως πως η επιστροφή ήταν μαζική και φάνηκε στην επιστροφή καθώς οι εκδρομείς του Πάσχα επέστρεψαν την ίδια ημέρα και όχι σταδιακά όπως έγινε κατά την έξοδο από την πρωτεύουσα.

Πρώτη ενημέρωση 15:00

Η μαζική επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα έχει δημιουργήσει τεράστιο μποτιλιάρισμα στην Ιόνια οδό από  την Ρίζα έως και το Ευηνοχώρι. Το Nafpaktianews.gr βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει την κατάσταση που επικρατεί από την Ρίζα έως και την Άνω Βασιλική. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες την κατάσταση επιβάρυνε ένα τροχαίο που συνέβη λίγο πριν την έξοδο των τούνελ της Κλόκοβας ευτυχώς όμως μόνο με υλικές ζημιές.

Η Τροχαία σταδιακά κόβει την κυκλοφορία για να μην δημιουργείται μποτιλιάρισμα μέσα στις σήραγγες της Κλόκοβας . Σύμφωνα με οδηγούς αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη αναμονή.

Συνεχής ενημέρωση.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...