Με μεγάλη επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στην Μαμουλάδα

Από τις ωραιότερες δράσεις που συμβαίνουν στα χωριά της υπαίθρου είναι και οι εθελοντικές αιμοδοσίες που οργανώνουν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι. Ο Σύλλογος Μαμουλαδιωτών οργανώνει δυο φορές το χρόνο αιμοδοσία και κάθε φορά προσφέρονται γύρω στις 30 μονάδες αίματος!
Απόψε λοιπόν, Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019, στα γραφεία του Συλλόγου στη Μαμουλάδα Ναυπάκτου, το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «ο Άγιος Ανδρέας» πραγματοποίησε αιμοδοσία στην οποία ανταποκρίθηκαν αρκετά άτομα.
Ο υπεύθυνος γιατρός της αποψινής αιμοδοσίας κ. Σπύρος Καπράλος μας είπε ότι στη Μαμουλάδα είναι ένα από τα καλύτερα εθελοντικά κέντρα αιμοδοσίας στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Χρήστος Κόγγος σε σχετική ερώτηση δήλωσε ότι προσπαθεί κάθε φορά να δίνει κίνητρο στους αιμοδότες. Για παράδειγμα απόψε μετά το πέρα της αιμοδοσίας τα μέλη του Συλλόγου και εθελόντριες κυρίες είχαν ετοιμάσει εδέσματα που προσφέρθηκαν ως αντίδωρο ευχαριστίας σε αυτούς που έδωσαν αίμα. Επίσης, οι φίλοι μουσικοί Αγγελόπουλοι μας διασκέδασαν με ζωντανή μουσική. Με τον τρόπο αυτό, ο νεαρός και δραστήριος πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κατάφερε να κάνει την αιμοδοσία στη Μαμουλάδα κοινωνική εκδήλωση με κοινωνική προσφορά.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...