Με μεγάλη επιτυχία η πρώτη μέρα του SUPEVENT στη Ναύπακτο.Φωτο-Βίντεο

Το δεύτερο SUP (Stand Up Paddling) EVENT ήρθε και  πάλι στην Ναύπακτο στις 22 & 23 Ιουλίου με σκοπό την γνωριμία του αθλήματος αλλά και την διασκέδαση στην θάλασσα. Το άθλημα απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου.
Ο αγώνας μας θα είναι λίγο διαφορετικός και πιο διασκεδαστικός από τους συνηθισμένους αφού θα αγωνίζονται δυάδες (ζευγάρια).
Ο πρώτος διαγωνιζόμενος θα περάσει από τον στίβο μάχης, ενώ ο δεύτερος θα τον περιμένει στην άκρη της παραλίας, ώστε να ξεκινήσουν μαζί την διαδρομή τους με το sup.Ο αγώνας θα καταλήξει με τον δεύτερο διαγωνιζόμενο να περνάει από τον στίβο μάχης και να φτάνει έως τον τερματισμό. Το Nafpaktia news.gr ήταν παρόν την πρώτη μέρα του SUP EVENT και σας παρουσιάζει πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο.

Αναλυτικά η 2η ΜΕΡΑ Κυριακή 23/7
Η μέρα ξεκινάει στις 10.00 με την συγκέντρωση των αθλητών στην γραμματεία για ενημέρωση για τον τρόπο διεξαγωγής του αγώνα.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η γνωριμία με το SUP, η διασκέδαση των συμμετεχόντων και όλοι οι παρευρισκόμενοι να συνεχίσουν την ενασχόληση τους με τις θαλάσσιες δραστηριότητες.

Ο εξοπλισμός θα παρέχεται δωρεάν από την διοργάνωση.
Το ζευγάρι που θα τερματίσει πρώτο θα φύγει με το μεγάλο έπαθλο ένα KYMA Soft Top SUP αξίας 550 ευρώ.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες




Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...