Με το κλείσιμο των σχολείων στην Ψανη,αρχές Ιουνίου στο Γρίμποβο.

  Αυτή ήταν η απόφαση του δήμου Ναυπακτίας για το κλείσιμο των δύο παραλιών Γριμπόβου και Ψανής.

Έτσι διαμορφώθηκε τελικά η πρόταση Γούλα(πλειοψηφίας) η οποία έλεγε ότι η παραλία της Ψανής θα κλείσει από τις 16/6 μέχρι τις 9/9 και η παραλία του Γριμπόβου από την 1η Ιουνίου μέχρι τις 10/9.

Κατα τ’αλλα ορίστικε και η τετραμελής επιτροπή του νεοσύστατου δημοτικού λιμενικού ταμείου με τα εξής μέλη:Ν.Τσάτσο,Κ.Μυλωνά,Β.Σακελλάρη και Δ.Μαστραπά.

Μετά απ αυτό ο δήμαρχος πρότεινε για τη θέση του προέδρου τον κ.Τσάτσο και τη θέση του αντιπροέδρου τον κ.Μυλωνά.

Κατα τ άλλα στις ανακοινώσεις ο κ.Μπουλές αναφέρθηκε στην πρόσληψη γ.γ του δήμου,στον κ.Παπακώστα  συ/χο δικηγόρο,στην ένταξη της δ.κ. Ναυπάκτου και της τ.κ. Αντιρρίου στις σεισμόπληκτες περιοχές,ο αντιδήμαρχος κ.Χαλαζιάς ανακοίνωσε τη μετεγκατάσταση της δημοτικής αστυνομίας στο κεντρικό κτίριο του δήμου,ο κ.Σταυρόπουλος αναφέρθηκε στη μετεγκατάσταση της ΔΕΥΑΝ στην πλατεία Ησιόδου στο κεφαλόβρυσο λόγω της έλλειψης χώρου στο κτίριο που βρισκόταν με την οικονομική υπηρεσία.Μάλιστα αναφέρθηκε και στο ενοίκιο που θα καταβάλει η επιχείρηση στον ιδιοκτήτη της τάξεως των 500 ευρώ μηνιαίως,μέχρι το τέλος του 2014 και έπειτα με ετήσια αποζημίωση ίση με τα 3/4 του τρεχούμενου πληθωρισμού.

Η κ.Ζιαμπάρα αναφέρθηκε στην έναρξη των καλλιτεχνικών εργαστηρίων σε Ναύπακτο και Αντίρριο,και τη μεταφορά του ΚΑΠΗ στην οδό Πλαστήρα πίσω από τις παλιές εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής στο κεφαλόβρυσο.

Στις ερωτήσεις ο κ.Κοτσανάς αναφέρθηκε στην πρόσληψη του γ.γ του δήμου αναφερόμενος και στο αντιμίσθιο που όπως είπε φτάνει το 65% του μισθού του δημάρχου (περί τις 2.200 ευρώ) και για τη χρησιμότητά του τελικά.Ο κ.Μπουλές ανέφερε ότι ένας διαλυμένος δήμος κοστίζει πολύ περισσότερο,αναφέρθηκε στα γεωγραφικά όρια του δήμου και για τη συνήθη τακτική που ακολουθεί ο κ.Κοτσανάς.”Έχετε εμμονές”του είπε.Δεν μπορείτε να λέτε ”μην πάρετε έναν υπάλληλο γιατί κοστίζει !! ”.

Ο κ.Καρακώστας ρώτησε για την τύχη του ποδηλατόδρομου.Δηλαδή αν τον θέλουμε ή όχι??

Επίσης ρώτησε και για τα κοινόχρηστα ποδήλατα και πρότεινε ολοκληρωμένη συζήτηση για κυκλοφοριακό και ΔΕΥΑΝ.

Σ’αυτό το σημείο ο κ.Μπουλές ανέφερε ότι την Τετάρτη στις 19:00 το απόγευμα στην ίδια αίθουσα θα γίνει συζήτηση για το κυκλοφοριακό με τη συμμετοχή και του συγκοινωνιολόγου κ.Φρατζεσκάκη.

Δείτε βίντεο από τη συνεδρίαση

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=TxCSIyfr6Iw]



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...