Μην κάνετε κατάχρηση! Πιείτε ΜΟΝΟ 1 ποτήρι από αυτό κάθε πρωί και το λίπος της κοιλιάς θα εξαφανιστεί από το σώμα σας!

κοιλιακό λίπος

Πιστεύουμε ότι όλοι γνωρίζουμε ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας! Έτσι, κυρίες και κύριοι, σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα, επειδή θα σας δείξουμε πώς να κάνετε το πιο υγιεινό πρωινό… που έγινε ποτέ!

Πολλοί ειδικοί και διαιτολόγοι, σε όλο τον κόσμο, θα πουν ότι αυτό είναι ένα από τα υγιή και πιο νόστιμα πρωινά, επειδή είναι φορτωμένο με βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που βελτιώνουν το δέρμα σας και την ενδυνάμωση των μαλλιών, τονώνουν τον μεταβολισμό σας και γενικά βελτιώνουν την υγεία σας.

Οι ειδικοί λένε, επίσης, ότι αν καταναλώνετε αυτό το πρωινό θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από όλες τις τοξίνες στο σώμα σας και θα καθαρίσει τα έντερα σας. Αυτό το ισχυρό πρωινό θα καθαρίσει το σώμα σας από όλες τις βλαβερές τοξίνες και θα νιώσετε ανανεωμένοι και γεμάτοι ενέργεια. Και θα εκπλαγείτε όταν σας πούμε ότι αυτή η σούπερ υγιεινή συνταγή θα σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημά σας με την δυσκοιλιότητα! Καίει επίσης το λίπος και θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ένα υγιές σωματικό βάρος. Μετά την κατανάλωση αυτού του υγιεινού πρωινού για 1 μήνα, θα χάσετε το περιττό βάρος, κυρίως από την περιοχή της κοιλιάς σας. Και, δεν είναι μόνο αυτό! Αυτό το υγιεινό πρωινό θα βελτιώσει επίσης το δέρμα σας, τα μαλλιά και τα νύχια σας! Θα γίνουν πιο υγιή και πιο όμορφα! Και επιτρέψτε μου να το πω για μια ακόμη φορά – το πιο σημαντικό πράγμα σχετικά με αυτό το σούπερ υγιεινό πρωινό είναι ότι θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αυτό το επίμονο λίπος της κοιλιάς!

Όπως αναφέραμε και πριν, αυτή η υγιής συνταγή για πρωινό είναι πολύ απλή και εύκολη να γίνει. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε τις απλές οδηγίες.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε:

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:

  • 300 ml κεφίρ (ή γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά)
  • 2 κουταλιές της σούπας πλιγούρι βρώμης
  • 1 κουταλάκι του γλυκού λιναρόσπορο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κακάο σε σκόνη
  • 5-7 σαρκώδη δαμάσκηνα

Οδηγίες:

Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει αυτή τη συνταγή από το βράδυ, και θα το καταναλώσετε το πρωί (της επόμενης ημέρας). Είναι πολύ απλό – πρώτα, θα πρέπει να ρίξετε λίγο βραστό νερό (περίπου 100 ml) πάνω από τα δαμάσκηνα. Σκεπάστε τα και αφήστε τα για 5-10 λεπτά. Την ίδια στιγμή, θα πρέπει να βάλετε τις νιφάδες βρώμης, τον τριμμένο λιναρόσπορος και το κακάο σε ένα μπολ. Προσθέστε το κεφίρ και ανακατέψτε καλά. Μετά από αυτό, θα πρέπει να τεμαχίσετε τα δαμάσκηνα, και να τα φτιάξετε πουρέ. Στη συνέχεια, θα πρέπει να τα προσθέσετε στο μείγμα με το κεφίρ. Ανακατέψτε καλά και αφήστε το στο ψυγείο, όπως αναφέρει το taz.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Το πρωί, το βγάζουμε από το ψυγείο και απολαμβάνουμε το υγιεινό και νόστιμο πρωινό μας.

Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα! Και, μην ανησυχείτε αν αντιμετωπίζετε κάποιο «περίεργο» συναίσθημα στο στομάχι σας την πρώτη μέρα!

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/252820-Men-kanete-katachrese-Pieite-MONO-1-poteri-apo-ayto-kathe-proi-kai-to-koiliako-lipos-apo-to-soma-sas-tha-exaphanistei ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...