Μητρώο Αξιών Μεταβιβάσεων Ακινήτων – Η εφαρμογή που σου λέει πόσο αξίζει το ακίνητό σου!

Πόσο αξίζει το σπίτι σας;  Η νέα εφαρμογή του υπουργείου Οικονομικών, το Μητρώο Αξιών Μεταβιβάσεων Ακινήτων είναι ένα εργαλείο, που δίνει την δυνατότητα της παρακολούθησης του πως διαμορφώνονται οι τιμές στην αγορά ακινήτων, σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Μία απλή εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανώνυμα εξασφαλίζοντας την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και η ανωνυμία των εμπλεκομένων μερών.

Όπως τονίζουν κύκλοι του υπουργείου, «η εφαρμογή Μητρώο Αξιών Μεταβιβάσεων Ακινήτων στο site του υπουργείου Οικονομικών (minfin.gr) είναι πληροφοριακού και στατιστικού χαρακτήρα  για την διαμόρφωση της αγοράς ακινήτων ανά περιοχή».

Όπως αναφέρεται και στο site,  «είναι σε δοκιμαστική λειτουργία και στηρίχθηκε σε ένα δείγμα πραγματικών στοιχειών, ούτως ώστε να δοκιμασθεί η λειτουργικότητα της εφαρμογής. Θα δοθούν περαιτέρω οδηγίες όταν θα τεθεί επίσημα στην παραγωγική του λειτουργία».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/289734-Metroo-Axion-Metabibaseon-Akineton-E-epharmoge-poy-soy-leei-poso-axizei-to-akineto-soy ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...