Μπαίνει δυναμικά στην απόκτηση του Βάργκας ο Παναθηναϊκός

Στον Παναθηναϊκό έχουν ξεκινήσει και μπαίνουν στην τελική ευθεία οι μεταγραφές που έτρεχε εδώ και καιρό ο Νίκος Λυμπερόπουλος, παρότι ο ίδιος αποτελεί παρελθόν.

Οι πράσινοι θα μπουν δυναμικά στο κόλπο για την απόκτηση του Ρονάλντ Βάργκας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, μιας και δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του, έπειτα από μια επιτυχημένη διετία με τα κιτρινόμαυρα.

O 31χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε σε 55 αγώνες με την ΑΕΚ, σημείωσε 14 γκολ (σκόραρε και μια φορά ενάντια στον Παναθηναϊκό με απευθείας εκτέλεση φάουλ) και μοίρασε 15 ασίστ.

Υπενθυμίζουμε πως βρίσκεται στην πράσινη λίστα εδώ και έναν μήνα, μιας και ο Ουζουνίδης ήθελε ενίσχυση στην θέση του επιτελικού μέσου και το όνομα του μαζί με αυτό του Μασούντ ήταν αρκετά υψηλά στην συγκεκριμένη λίστα.

Στον Παναθηναϊκό σκοπεύουν να κάνουν μία πιο ουσιαστική επαφή με την πλευρά του παίκτη, στον οποίο έχει γίνει ήδη μία προσέγγιση σε φιλολογικό επίπεδο, ενώ για την απόκτηση του Βάργκας ενδιαφέρονται και ομάδες από το Βέλγιο, όπως η Σερκλ Μπριζ.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/290154-Mpainei-dynamika-sten-apoktese-toy-Bargkas-o-Panathenaikos ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...