Μπαράζ ελέγχων στην αγορά, «βροχή» τα λουκέτα από τους ελεγκτές!

Μπαράζ ελέγχων στην αγορά, «βροχή» τα λουκέτα από τους ελεγκτές!

Το ένα μετά το άλλο πέφτουν τα λουκέτα, λόγω φοροδιαφυγής! – Μετά τα 48 λουκέτα για μη έκδοση αποδείξεων, ήρθαν και τα 96ωρα!

«Βροχή» πέφτουν τα 48ωρα λουκέτα στην αγορά, εν μέσω τουριστικής περιόδου! Τα κλιμάκια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), συνεχίζουν την υλοποίηση του σχεδίου, που προβλέπει συνολικά 14.500 ελέγχους μέχρι και τον Σεπτέμβριο και παρά την δημοσιότητα που λάβει το μπαράζ ελέγχων, οι επιχειρηματίες στις τουριστικές περιοχές δεν φαίνεται να βάζουν μυαλό! Τα λουκέτα λόγω φοροδιαφυγής πέφτουν το ένα μετά το άλλο και στην τελευταία ενημέρωση η εικόνα από την Πέμπτη μέχρι σήμερα, έχει ως εξής:

Μετά τα 48ωρα λουκέτα, που είδαμε το προηγούμενο διάστημα, ήρθε και το πρώτο 96ωρο στη Θεσαλονίκη.  Η αυξημένη διάρκεια, ήρθε επειδή εντοπίστηκε υποτροπή, σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας καφέ, στην Εγνατίας και στο Ρέθυμνο σε εστιατόριο. 

48ωρα λουκέτα 

Μύκονος: Εκλεισε γνωστό beach bar restaurant στη Φτελιά 

Σαντορίνη: Είδη δώρων – κοσμήματα 

Ρόδος: Ιστορικό καφέ – ρεστοράντ στην παλαιά πόλη της Ρόδου – Η ταμειακή του μηχανή ήταν σε όνομα… δικηγόρου! Κατασχέθηκε για περαιτέρω έρευνα. 

Αγκίστρι: Beach bar δεν είχε κόψει 70 αποδείξεις 

Αίγινα: Beach bar δεν είχε κόψει 75 αποδείξεις 

Σπιναλόγκα: Αναψυκτήριο για 23 αποδείξεις 

Χερσόνησος Ηρακλείου: Μπαρ για 28 αποδείξεις 

Θεσσαλονίκη: Καφέ για 74 αποδείξεις 

Λάρισα: Καφέ για 80 αποδείξεις από delivery 

Λιμάνι Πειραιά: 12 έλεγχοι σε τουριστικό γραφείο, υπηρεσίες μεταφοράς τουριστών, υπηρεσίες ξεναγού, ταξί, καφέ- παραβατικότητα 100%. 

Υδρα: Μπαρ στο λιμάνι

Καλαμαριά: Ουζερί – Μη έκδοση 15 αποδείξεων αλλά και χύμα ούζο και τσίπουρο χωρίς παραστατικά.

Πρόστιμο επεβλήθη και εις βάθος έλεγχος στα βιβλία ξενοδοχείου στη Μύκονο- Δεν είχε κόψει 22 αποδείξεις, αξίας 7.000 ευρώ.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/294052-Mparaz-elegchon-sten-agora-broche-ta-loyketa-apo-toys-elegktes ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...