Μπαρτζώκας: «Μεγάλη πρόκληση η Χίμκι»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του ανέφερε πως η Χίμκι είναι μια μεγάλη πρόκληση για την καριέρα του, ενώ παράλληλα αποθέωσε τον Αλεξέι Σβεντ και μίλησε για τα πλάνα του.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Έλληνας τεχνικός:

Για τις συζητήσεις του με την Χίμκι και την απόφαση που πήρε να επιστρέψει στη Ρωσία: «Έμαθα ότι η Χίμκι ενδιαφερόταν για εμένα πριν από δύο εβδομάδες. Υπέγραψα συμβόλαιο και “άρπαξα” μια καλή ευκαιρία που μου δόθηκε. Η δουλειά μου στην Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε και στην απόφασή μου να επιστρέψω στην Ρωσία έπαιξε σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι η ομάδα παίζει στην Euroleague. Για εμένα είναι μια μεγάλη πρόκληση, γιατί η Χίμκι είναι μεγάλη ομάδα, όχι μόνο στη Ρωσία, αλλά και στην Ευρώπη. Θέλω να δουλέψω στη χώρα σας και ακόμα θυμάμαι τον καιρό που πέρασα στην Λοκομοτίβ».

Για τους Μάρκοβιτς, Τζένκινς και Ζούμπκοφ, που υπέγραψαν στη Χίμκι: «Η υπογραφή αυτών των τριών παικτών ήταν κάτι που συζητήθηκε μαζί μου. Πάντα συζητούσαμε με τη διοίκηση της Χίμκι. Ήθελα τον Μάρκοβιτς και πέρυσι στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν τον πήραμε. Ήταν ο καλύτερος πασέρ στο Eurocup και πιστεύω σε αυτή την μεταγραφή. Ο Τζένκινς είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει τηνομάδα να παίρνει νίκες. Τον παρακολουθούσα στην Euroleague πέρυσι. Με τον Αντρέι Ζούμπκοφ έχουμε συνεργαστεί στο Κράσνονταρ. Τον γνωρίζω καλά και ξέρω τι μπορεί να κάνει».

Για τον Αλεξέι Σβεντ και το κατά πόσο είναι ο καλύτερος Ρώσος παίκτης: «Συμφωνώ με αυτό. Όλοι γνωρίζουν το απίστευτο ταλέντο του. Δεν χρειάζεται να είσαι γνώστης για να το πεις αυτό. Έχει τρομερές προοπτικές και είναι απαραίτητος για την ομάδα. Το σημαντικό, βέβαια, είναι η χημεία. Η Χίμκι πρέπει να είναι ομάδα».

Για τα πλάνα του για το καλοκαίρι: «Θα έρθω στη Ρωσία σύντομα. Θέλω να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου. Πρέπει να γνωρίσω τους παίκτες. Θέλω να συζητήσω και με τους άλλους προπονητές, να δω όσα περισσότερα ματς της Χίμκι γίνεται από πέρυσι. Είναι απαραίτητο να δυναμώσουμε. Η pre-season θα ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου».

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/290974-Mpartzokas-Megale-proklese-e-CHimki ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...