Μπλόκο στην Κέρκυρα και… τέταρτη θέση για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να προηγήθηκε με τον Μάρκους Μπεργκ στο 22΄, ωστόσο η Κέρκυρα ισοφάρισε με τον Επστάιν και κράτησε μέχρι το τέλος του αγώνα τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Πλέον πίσω από Ξάνθη και Πανιώνιο οι “πράσινοι” στην βαθμολογία. Να τονιστεί πως ο Χουλτ και ο Λέτο αποχώρησαν από το παιχνίδι με πρόβληματα τραυματισμών.

Πιο συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη ευκαιρία του αγώνα, όμως το σουτ του Ντουαλά στο 4΄ πέρασε έξω από την εστία του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα σουτ του Βιγιαφάνιες στο 16΄, το οποίο κατέληξε άουτ, όμως στην πρώτη του μεγάλη φάση βρήκε δίχτυα. Ο Βιγιαφάνιες στο 22΄ έβγαλε πολύ ωραία ασίστ στον Μπεργκ και αυτός όμορφο τελείωμα έκανε το 0-1.

Μάλιστα οι «πράσινοι» είχαν και ένα σουτ με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο στο 28, αλλά δεν απειλήθηκε ο Κουτζαβασίλης. Ένα λεπτό αργότερα όμως η Κέρκυρα έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ο Επστάιν με ωραίο κοντρόλ πέρασε τον Μαρινάκη και με σουτ έγραψε το 1-1. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» θέλησαν να γίνουν πιο απειλητικοί, με τον Ουζουνίδη να βάζει στο παιχνίδι τον Λέτο, ο οποίος όμως στο 60΄ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού (είχε βγει αναγκαστικά και ο Χουλτ στο 33΄), αφήνοντας τη θέση του στον Χατζηγιοβάννη.

Έτσι ο ρυθμός έπεσε αρκετά, με τους γηπεδούχους να κρατούν εύκολα μακριά από την εστία τους τους «πράσινους».

Πάντως ο Παναθηναϊκός είχε μοναδική ευκαιρία στο 69΄ για να σκοράρει, όμως το πλασέ του Μπεργκ σταμάτησε πάνω στην γραμμή με κεφαλιά ο Βενέτης.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς (88’ Γεωργίου), Σπίνουλας, Γκόμες, Ανδρεόπουλος (75’ Νίκιτς), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (81’ Κόντος), Ντιόγκο, Ντουαλά 

Παναθηναϊκός: Ο. Βλαχοδήμος, Χουλτ (33’ λτ. Χουχούμης), Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Ζέκα, Λουντ, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Π. Βλαχοδήμος (46’ Λέτο, 59’ Χατζηγιοβάννης), Μπεργκ.

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...