«Μπραντ Πιτ και Σαρλίζ Θερόν είναι το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ»

«Μπραντ Πιτ και Σαρλίζ Θερόν είναι το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ»

Τις τελευταίες ώρες, στο λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ επικρατεί μία αναστάτωση. Αιτία είναι το δημοσίευμα της Sun, που υποστηρίζει ότι ο Μπραντ Πιτ και η Σαρλίζ Θερόν είναι το νέο «καυτό» ζευγάρι του Χόλιγουντ!

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τους δύο ηθοποιούς γνώρισε ο πρώην αρραβωνιαστικός της Θερόν, ο Σον Πεν. Η σχέση τους φέρεται να ξεκίνησε τα Χριστούγεννα και μπορεί να είναι πρόσφατη, όμως, τόσο ο Πιτ όσο και η Θερόν είναι ενθουσιασμένοι και δεν τους ενδιαφέρει να κρύβονται.

Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα βρέθηκαν μαζί σε εκδήλωση.

«Ήταν συνέχεια μαζί σε μια εκδήλωση την περασμένη εβδομάδα» επεσήμανε πηγή, τονίζοντας ότι η 43χρονη ηθοποιός ήταν στο πάρτι και μετά πήγε και ο Πιτ. Κάθισαν μαζί σε μια γωνία του μπαρ, με την Θερόν να πίνει κοκτέιλ με βότκα και τον Πιτ να αρκείται σε μεταλλικό νερό, αφού έχει σταματήσει να πίνει αλκοόλ μετά τον επεισοδιακό του χωρισμό με την Αντζελίνα Τζολί.

Μάλιστα, η ίδια πηγή τονίζει στη Sun για το φερόμενο νέο ζευγάρι: «Ήταν διαχυτικοί και το χέρι του ήταν γύρω από την πλάτη της. Και οι δύο φαίνονταν πολύ χαρούμενοι».

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/352218-Mprant-Pit-kai-Sarliz-THeron-einai-to-neo-zeygari-toy-CHoligoynt ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...