«Μύλος» με Πετσίτη: Ο Μαρινάκης και ένα «σκάνδαλο» που …ξεφουσκώνει

«Μύλος» με Πετσίτη: Ο Μαρινάκης και ένα «σκάνδαλο» που …ξεφουσκώνει

 Φωτογραφίες που ήρθαν στο φως, μέσα από δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου, ή, δημιουργούνται νέες συνδέσεις και παλιές κατηγορίες ξεφουσκώνουν.

 «Όχι» σε Πετσίτη, δεν έχει σχέση με το Μαξίμου

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών» υπήρξαν περιπτώσεις επιχειρηματιών που προσέγγισε ο Μανόλης Πετσίτης. Ένας από αυτούς φέρεται να ήταν  γνωστός εφοπλιστής, στον οποίο υποστήριξε ότι έχει σύνδεση με την κυβέρνηση. Ο εφοπλιστής άκουσε την πρόταση, αλλά πριν προχωρήσει ζήτησε τη γνώμη του προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Θεόδωρου Βενιάμη. Ο κ. Βενιάμης ρώτησε σχετικά το Μέγαρο Μαξίμου, για να λάβει την απάντηση πως ο εν λόγω άνθρωπος ουδεμία σχέση έχει με την κυβέρνηση και σε καμία περίπτωση δεν την εκπροσωπεί. Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών το έχει επιβεβαιώσει και ο κ. Βενιάμης, ο οποίος φέρεται να δήλωσε ότι  «Μετά από αυτό, είπα στον φίλο μου να μη συνεργαστεί μαζί του γιατί δεν ήταν αυτό που έλεγε πως είναι».

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ ούτε ένα fake σκάνδαλο της προκοπής δεν μπορεί να στήσει

Με αφορμή το δημοσίευμα, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση. Ό,τι επιχειρεί, άλλωστε, είναι υπό την καθοδήγηση του στενού φίλου, εφοπλιστή και υπόδικου επιχειρηματία. Και όσα λέει ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή, και η πολιτική γραμμή, αλλά και οι σκευωρίες. Αλλά, τελικά, ίσως ουδέν κακό αμιγές καλού. ».

ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε στο δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών». Σε δήλωσή του, 

Στις 24 Ιουνίου του 2015, στην εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού ο διευθύνων σύμβουλος της NOVA Πάνος Παπαδόπουλος έφερε μαζί του ένα άγνωστο σε εμένα πρόσωπο τον Μανώλη Πετσίτη. Ο ίδιος ζήτησε και έβγαλε μαζί μου μια φωτογραφία από το κινητό του όπως δεκάδες άλλοι άνθρωποι καθημερινά. Το σημερινό παραμύθι δεν έχει δράκο.

Αντιλαμβάνομαι όμως τον πανικό του Μαξίμου και των φίλων του. Αντί να ασχολούνται με κουτσομπολιά, ας κοιτάξουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα από την δράση του Πετσίτη, φίλου και συντρόφου των Νίκου Παππα και Αλέξη Τσίπρα. Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος για την καταρρέουσα κυβέρνηση και τους προπαγανδιστές της. Αυτοί που ανακάλυψαν και ανέδειξαν τον κ. Πετσίτη σε μεγαλοπαράγοντα του δημοσίου βίου ήρθε η ώρα να αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες τους».

Μία υπόθεση με πολλές στροφές, αλληλοκατηγορίες και πολιτική ίντριγκα, που έχει βρεθεί στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, σε αυτή την άτυπη προεκλογική περίοδο. 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/349190-Mylos-me-Petsite-O-Marinakes-kai-ena-skandalo-poy-xephoyskonei ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...