Νέα ανακοίνωση Καρακώστα: Την αλήθεια ρεεεε!

Η κραυγή του Ν. Καλογερόπουλου στην ταινία «Μάθε παιδί μου γράμματα»


Είμαι βέβαιος ότι η κ. Ζιαμπάρα έχει δει την ταινία (παραγωγή του 1981) του Θόδωρου Μαραγκού «Μάθε παιδί μου γράμματα». Είμαι όμως εξ ίσου βέβαιος ότι έχει ξεχάσει την κραυγή του γιού (Νίκος Καλογερόπουλος) απέναντι στον «καθωσπρέπει» ψευδολογούντα συντηρητισμό του πατέρα του (Βασίλης Διαμαντόπουλος). Για να φρεσκάρουμε όλοι την μνήμη μας επισυνάπτω το 40 δευτερολέπτων βίντεο με την λυτρωτική κραυγή του Νίκου Καλογερόπουλου. Ελπίζω αυτή την φορά να φθάσει στα αυτιά της κ. Ζιαμπάρα.

Αφορμή για αυτή την αναφορά στην ταινία, μου δίνει (δυστυχώς), η δήθεν απάντηση της κ. Ζιαμπάρα, σε ανάρτησή μου, στην οποία ευθέως ανέφερα ότι η κ. Ζιαμπάρα συνελήφθη (από την κάμερα του δημοτικού συμβουλίου) ψευδολογούσα.

Μπροστά λοιπόν στην κάμερα, με ύφος δέκα καρδιναλίων, όπως ακριβώς και ο Β. Διαμαντόπουλος – πατέρας στην ταινία, λέει η κ. Ζιαμπάρα.

«Ποτέ όμως στα προηγούμενα χρόνια, η υπηρεσία δεν έγραφε ότι τις μελέτες αυτές τις κάνει, με εντολή, προφορική εντολή της δημοτικής αρχής».

Για να γίνει φανερή η διαστρέβλωση της αλήθειας δημοσιοποίησα 28 μελέτες από το 2011 έως το 2013 με την ίδια κλισέ φράση αφού αυτή είναι η τυπική διαδικασία για την υπηρεσία. Εκπονεί μελέτες με εντολή της δημοτικής αρχής.

Περίμενα να αποδεχθεί το λάθος της ή τουλάχιστον να σιωπήσει. Δυστυχώς όμως η κ. Ζιαμπάρα πάει να μπαλώσει το ψέμα, λέγοντας ακόμη ένα. Στην δήθεν απάντησή της δεν λέει κουβέντα για την ταμπακέρα, δεν αρνείται την ύπαρξη των 28 μελετών, αλλά πετάει την μπάλα στην εξέδρα. Παρουσιάζει μια άλλη μελέτη που εκπονήθηκε το 2017 από την Τεχνική Υπηρεσία, η οποία αναφέρει πως θα γίνουν τσιμεντοστρώσεις στην Τ.Κ. Στύλιας σε σημεία που είναι αναγκαίο και τα σημεία αυτά θα υποδειχθούν από τον αντιδήμαρχο Πυλλήνης. Και αυτό είναι κάτι συνηθισμένο να γράφεται από την Τεχνική Υπηρεσία. Ειδικά όταν τα σημεία στα οποία πρέπει να γίνει παρέμβαση είναι τόσα πολλά και τα χρήματα δεν επαρκούν για όλα. Τέτοιο πρόβλημα υπάρχει και στην τοπική κοινότητα Στύλιας που μετά από 12 χρόνια με δήμαρχο τον κ. Μπουλέ έχει εκατοντάδες μέτρα χωματόδρομους ακόμη.

Για του λόγου το αληθές επισυνάπτω αποσπάσματα από 5 μελέτες του 2011 και  του 2012 που αναφέρεται πάλι, ότι η δημοτική αρχή θα υποδείξει τα σημεία που θα γίνουν οι παρεμβάσεις. Σε κάποιες από αυτές μάλιστα φαίνεται να υποδεικνύει την ακριβή θέση ο ειδικός συνεργάτης του κ. Μπουλέ! Όποιος θέλει να διαβάσει αναλυτικά τις μελέτες ας ανατρέξει στην προηγούμενη ανάρτησή μου.

Για να τελειώνουμε όμως. Οι ψευδολογίες της κ. Ζιαμπάρα έχουν ένα στόχο. Να αποκαλύψει ότι ο υπογράφων, δήθεν κάνει προσωπικά ρουσφέτια μέσα από τα έργα του Τεχνικού προγράμματος.

Ας μάθει λοιπόν η κ. Ζιαμπάρα ότι η σημερινή δημοτική αρχή, έχει πολύ καλή συνεργασία με τους τοπικούς προέδρους στην επιλογή των έργων του Τεχνικού Προγράμματος. Αν έχει αμφιβολίες για αυτό ας τους ρωτήσει απ’ ευθείας στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Μόνο έτσι θα μάθουμε πόσα ρουσφέτια έγιναν σε αυτή την θητεία και πόσα στην προηγούμενη.

Ας το καταλάβει επιτέλους. Αν σπαταλούσαμε τα χρήματα σε ρουσφετάκια δεν θα περίσσευαν για την ασφαλτόστρωση των παζαριών, για την διαμόρφωση του πάρκιγκ στο ΞΕΝΙΑ και για την ενοικίαση των υπόλοιπων, ούτε για την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου στο ΞΕΝΙΑ. Δεν θα βρίσκαμε τα χρήματα για να συντηρήσουμε το κτίριο του ΞΕΝΙΑ, ούτε και για να αλλάξουμε το οδόστρωμα στην Αρβανίτη και την Αποκαύκου. Και όλα αυτά γίνονται με χρήματα από τον προϋπολογισμό του δήμου.

Υ.Γ. Παρακαλώ την κ.Ζιαμπάρα, αν επιλέξει να απαντήσει πετώντας πάλι την μπάλα στην εξέδρα, να μην ξεχάσει να απαντήσει και επί των συγκεκριμένων ερωτημάτων για τις 28 μελέτες αλλά και για τα έργα κατόπιν υποδείξεων του ειδικού συνεργάτη. Αν δεν το κάνει, ας μου επιτρέψει τουλάχιστον, να της προτείνω να ξαναδεί την ταινία του Θ. Μαραγκού. Θα απολαύσει και την ερμηνεία του συντοπίτη μας Χρήστου Καλαβρούζου.

Αναζητώντας την αλήθεια, ο αντιδήμαρχος Κώστας Καρακώστας

(Ας με συγχωρήσουν ο Θ.Μαραγκός και ο Ν. Καλογερόπουλος για την αντιγραφή)



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. an kai ligo kairo ston dhmo blepo 1[taxomatoyrgika sto ARRBANITH] 2[PERHMENO TH DIANHJH TOY DROMOY SYMFONA ME TO SXEDIO POLHS KATA MHKOS THS KALYDONOS PROS MY MARKET PROS TO ?OPOS ESEI S LEGATAI STA MME ME KOTSIDES DEN GINESAI ARHSTEROS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...