Νέα ενότητα "Γεύσεις" του Μάκη Κακούση…

Έπειτα από μια μαραθώνια συνεδρίαση του δ.σ της footballleague και footballleague 2 επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες.

Στην Football League προβιβάζονται απευθείας οι ομάδες που κατέλαβαν την πρώτη θέση

στον βαθμολογικό πίνακα είναι : το ΤΑΠ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Επανωμής (Βόρειος όμιλος) και η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005 (Νότιος όμιλος).

Σας παρουσιάζουμε την νέα μας ενότητα ‘’ΓΕΥΣΕΙΣ’’  του Chef Μάκη Κακούση. Ο Μάκης θα μας ταξιδεύσει στο κόσμο των γεύσεων δίνοντας μας συγχρόνως χρήσιμες συμβουλές για την μαγειρική. Ο Μάκης Κακούσης έχει τελειώσει σχολή τουριστικών Επαγγελμάτων στη  Θεσσαλονίκη καθώς και σχολή Chef De Cuicine στις Κάννες της Γαλλίας, επίσης  Έχει κάνει την οργάνωση ,μελέτη και εκπαίδευση του προσωπικού κουζίνας  στο εστιατόριο Kitchen Bar (Αθήνα) και ταυτόχρονα  διετέλεσε  και Chef στο ίδιο χώρο. Εργάστηκε καθηγητής μαγειρικής στον οργανισμό  Τουριστικής Εκπαίδευσης στο Γαλαξίδι καθώς και στο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης  παιδιών με ειδικές ανάγκες, όπως και σε γνωστά ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Εξωτερικό (Club Mediteranne, Elounda Beach, Elatos Resort, Hilton κ.α.).

Ζώντας την καθημερινότητα μιας οικογένειας γεννιέται η ανάγκη ώστε να προσπαθήσουμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο απλή… άλλωστε δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο…Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε αυτή η στήλη με σκοπό να βοηθήσει όλους εκείνους  που  το καθημερινό πρόβλημα του φαγητού είναι μπελάς.

Δεν μπορούμε να ζητάμε από εσάς να γίνετε όλοι και  όλες chef από την μια στιγμή στην άλλη. θέλουμε  απλά να βοηθήσουμε ώστε να καλυτερέψουμε τη μαγειρικές γνώσεις σας και όχι μόνο.Καθώς και να σας βοηθήσουμε στο ερώτημα. Τι να μαγειρέψω σήμερα πάλι?θα  σας δίνουμε μαγειρικές  προτάσεις  με χαμηλό κόστος. Άλλωστε η οικονομική κρίση δεν επιτρέπει σε κανέναν μας να ζητά  πολλά.

Καθώς και εβδομαδιαίο πρόγραμμα γευμάτων ώστε να σας λύσουμε αυτό το θέμα , όσο μπορούμε βέβαια…

Ελπίζω  να τα καταφέρουμε…

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ…



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...