Νέα επίθεση σκύλου στο Μεσολόγγι -Ο 49χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοκαρισμένος

Εφιαλτικές στιγμές έζησε εχθές το απόγευμα άνδρας στο Μεσολόγγι όταν δέχτηκε απρόκλητη επίθεση αδέσποτου σκύλου. Μάλιστα το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί στην προηγούμενη επίθεση σκύλου που δέχτηκε καθηγήτρια  από το Αγρίνιο η οποία διδάσκει στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Μεσολογγίου. Τότε, 15 ημέρες πριν, είχαν αποφευχθεί τα χειρότερα, χάρη στην επέμβαση κάποιον περαστικών, και η καθηγήτρια γλύτωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή χωρίς τραυματισμούς παρά μονάχα με ένα σκισμένο μπουφάν.

Ρεπορτάζ Α. Οικονόμου/ Τα Νέα της Αιτωλοακαρνανίας

Αυτή τη φορά όμως ο 49χρόνος Μεσολογγίτης δυστυχώς δεν στάθηκε τόσο τυχερός.

Ο 49χρονος  δέχτηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο όταν βρισκόταν στην περιοχή κοντά στην παλιά νομαρχία στο Μεσολόγγι.

Συγκριμένα και ενώ περπατούσε χωρίς να το περιμένει ο σκύλος του επιτέθηκε από πίσω και τον δάγκωσε πίσω ακριβώς από το γόνατο. Ευτυχώς κατάφερε να ξεφύγει και για  καλή του τύχη, ένας οδηγός ταξί που βρέθηκε στην περιοχή, τον μετέφερε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Εκεί του χορηγήθηκε αντιλυσσική ένεση και αντιβίωση και όπως τον ενημέρωσαν οι γιατροί θα πρέπει να επισκεφτεί ξανά το νοσοκομείο.

Μάλιστα σήμερα έδωσε και κατάθεση στην αστυνομία στο Μεσολόγγι όπου περιέγραφε τα όσα τραγικά βίωσε. Φανερά σοκαρισμένος ο 49χρονος ανέφερε στα Νέα της Αιτωλοακαρνανίας «Στην αρχή τρομοκρατήθηκα αλλά αντέδρασα ψύχραιμα. Εδώ στο Μεσολόγγι το θέμα με τις επιθέσεις σκύλων είναι συχνά στην επικαιρότητα αλλά πραγματικά δεν το περίμενα να είμαι εγώ που θα δεχθώ επίθεση από ένα αδέσποτο σκύλο».

Έτσι με τον πλέον τραγικό τρόπο ήλθε ξανά στην επικαιρότητα το ζήτημα με τα αδέσποτα στο Δήμο Μεσολογγίου και το γεγονός ότι δεν έχει ληφθεί ουσιαστική μέριμνα από πλευράς Δήμου.

neaait.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...