Νέα σενάρια για συμμετοχή της Νίκης Φούντα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Κορυφώνονται στη Νέα Δημοκρατία οι διεργασίες ώστε να «κλειδώσει» η λίστα των εννέα υποψηφίων βουλευτών στην Αιτωλοακαρνανία και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο μόνο κενές θέσεις οι οποίες προορίζονται για εκπροσώπους του γυναικείου φύλλου.
Μάλιστα η μία από αυτές δεν αποκλείεται να αποτελέσει έκπληξη καθώς είναι σοβαρό το ενδεχόμενο συμμετοχής της πρώην βουλευτού με τη ΔΗΜΑΡ Νίκης Φούντα
Οι πρώτες πληροφορίες για προσέγγιση της ΝΔ με τη Νίκη Φούντα είχαν μεταδοθεί από το agrinionews.gr προ διετίας με την αναφορά πως η γενικότερη παρουσία της και η τοποθέτηση της στο πολιτικό κέντρο της προσδίδουν χαρακτηριστικά που επιθυμεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να έχουν τα πρόσωπα με τα οποία θα εκφράσει τη διεύρυνση.
Παρά τις επαφές ωστόσο η συμπόρευση δεν είχε οριστικοποιηθεί κάτι που θεωρείται ως ιδιαίτερα πιθανό να συμβεί στην παρούσα χρονική συγκυρία και να σφραγιστεί με την υποψηφιότητα στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.
Θυμίζουμε πως η αρχιτέκτονας Νίκη Φούντα εξελέγη βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Δημοκρατική Αριστερά στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012. Αποχώρησε από τη ΔΗΜΑΡ και εντάχθηκε στο Ποτάμι με το οποίο έβαλε υποψηφιότητα στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου του 2015, όμως παρά την πρωτιά της δεν εξελέγη καθώς το κόμμα δεν κατέκτησε έδρα στο Νομό μας.
Η κομματική της πορεία έχει κοινά χαρακτηριστικά με την Κατερίνα Μάρκου η οποία πλέον ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ…

agrinionews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...