Νέα στοιχεία για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη: Τι αποκάλυψε φίλη της

Νέα στοιχεία για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη: Τι αποκάλυψε φίλη της

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη ένα χρόνο πριν από τη δολοφονία της. Σύμφωνα με τις καταθέσεις η άτυχη φοιτήτρια κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τρεις νεαρούς σε σπίτι στον Αρχάγγελο Ρόδου.

Οι τρεις άνδρες οδήγησαν την Ελένη Τοπαλούδη σε σπίτι στον Αρχάγγελο έπειτα από νυχτερινή διασκέδαση. Την αποκάλυψη έκανε στις Αρχές ο αστυνομικός που συνάντησε την φοιτήτρια μια εβδομάδα μετά την μοιραία εκείνη νύχτα. Η άτυχη φοιτήτρια φοβόταν και του αποκάλυψε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει. 

“Μου είπε ότι γνώρισε τρία άτομα και μετά επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του ενός μαζί με τον οδηγό, δύο φίλους και μία φίλη της. Κατά τη διαδρομή άφησαν τη φίλη της στο σπίτι της και κατέληξαν σε κάποιο σπίτι στην περιοχή του Αρχαγγέλου της Ρόδου. Όπως μου ανέφερε θυμάται ένα κινητό να την τραβάει βίντεο”, είπε ο αστυνομικός.

Η αδικοχαμένη φοιτήτρια έμαθε ότι κυκλοφορεί το ροζ βίντεο στη Ρόδο από μια φίλη της, η οποία το είχε δει και την ενημέρωσε.

“Πολύ πιθανόν να ξέρουν αλλά αποφεύγουν να μιλήσουν. Δεν θέλουν να πουν τίποτα ούτε καν στην αστυνομία, γιατί τόση μυστικοπάθεια δεν μπορώ να ξέρω. Το σκέπασαν. Δεν πιστεύω ότι κανείς θα βγει να μιλήσει, όλοι προσπαθούν να το αποσιωπήσουν γιατί μιλάμε για ένα νησί που είναι πολύ κλειστή κοινωνία. Φοβόμουν πάρα πολύ να βγω να μιλήσω γιατί δεν ξέρω τι έχει γίνει και τώρα λέω είμαι στο σπίτι μου να έρθουν να μου χτυπάνε τα κουδούνια και εγώ φοβόμουν ότι μπορεί να απειληθεί η ζωή μου, όλοι οι φοιτητές μετά φοβόμασταν για το τι άνθρωποι μπορεί να μας πλησίαζαν” ανέφερε στενή φίλη της Ελένης Τοπαλούδη και πρόσθεσε:

“Κάτι έχει ακουστεί ότι υπάρχει κύκλωμα βιαστών. Μετά το σκηνικό με την Ελένη όχι κλειδωνόμαστε μέσα, όχι φοβόμαστε, είμαστε με το 100 στο κινητό συνέχεια για να μην συμβεί κάτι”.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/355466-Nea-stoicheia-gia-ton-biasmo-tes-Elenes-Topaloyde-Ti-apokalypse-phile-tes ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...