Νέος προπονητής του Ολυμπιακού ο Τάκης Λεμονής

Ο Τάκης Λεμονής όπως αναμενόταν είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.
Στον πάγκο του Ολυμπιακού θα καθίσει ο Τάκης Λεμονής έως το φινάλε της σεζόν χωρίς πάντως στην επίσημη ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ να τοποθετείται χρονοδιάγραμμα στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Τάκη Λεμονή, ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του προπονητή.
Ο κ. Λεμονής είναι κομμάτι της Ιστορίας του Συλλόγου μας, αφού έχει προσφέρει στον Ολυμπιακός και ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής και έχει καταγράψει τίτλους και μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Ο κ. Λεμονής δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του Ολυμπιακού, πιο έτοιμος και πιο έμπειρος, για να κυνηγήσουμε τον στόχο μας, που είναι βέβαια η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Ξέρετε όλοι ότι είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού αλλά τώρα είναι ώρα για σκληρή δουλειά και όχι για λόγια. Θέλουμε τους φιλάθλους μας πιο κοντά από ποτέ, αφού είμαστε μόνοι μας απέναντι σε όλους και δεν περισσεύει κανείς. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Ο 57χρονος ξεκινά την 3η θητεία του στον πάγκο της ομάδας μετά το 200, το 2002 και το 2006 έχοντας κατακτήσει σε αυτό το διάστημα τέσσερα πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο. Τον ίδιο αριθμό πρωταθλημάτων πανηγύρισε και ως παίκτης του Ολυμπιακού στο διάστημα 1978-1987.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/276233-Neos-proponetes-toy-Olympiakoy-o-Takes-Lemones ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...