Νέο Δ.Σ. για τον Απόλλωνα Ευπαλίου – Την Τετάρτη συγκροτείται σε Σώμα

Με την ψηφοφορία για την εκλογή νέου Δ.Σ. ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 23 Ιουλίου, η Τακτική Γενική Συνέλευση του Α.Σ. Απόλλωνα Ευπαλίου, το οποίο θα συγκροτηθεί σε σώμα σε νέα συνεδρίαση την Τετάρτη 25 Ιουλίου στις 20.30μμ.

Ο Απόλλωνας Ευπαλίου, μπαίνει στη νέα αγωνιστική σεζόν  2017-2018 με νέο διοικητικό πρόσωπο και πολλά σχέδια για το μέλλον. Σύμφωνα με την ψηφοφορία, τα επτά (7) νέα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας κατά σειρά ψήφων είναι: Γιάννης Κούγιας (21), Νίκος Τζιβελέκας, (21) Θοδωρής Ζέρβας (20), Κώστας Τσιούστας (19),  Μπάμπης Κατσαρός (15), Νίκος Σπυρόπουλος (15), Τάκης Ζησιμόπουλος (13).  Καθώς οι δύο πρώτοι ισοψήφησαν, σύμφωνα με το καταστατικό της ομάδας, διενεργήθηκε ψηφοφορία για να εκλεγεί ο προεδρεύων της πρώτης συνεδρίασης -αύριο Τετάρτη 25 Ιουλίου 2017- οπότε και θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ. Προεδρεύων της συνεδρίασης κατόπιν κλήρωσης θα είναι ο Γιάννης Κούγιας.

Η ψηφοφορία ανέδειξε και τους 3 επιλαχόντες του νέου Δ.Σ.: Απ. Θωμόπουλος, Θ. Βαβάτσικος και Π. Κακκογιάννης. Την Εξελεγκτική Επιτροπή του νέου ΔΣ. Απαρτίζουν οι: Φώτης Παπακωνσταντίνου (17), Κώστας Κανούρης (14) και Ανδρέας Ανδρεόπουλος (10).

Κατά την τακτική συνέλευση, απαλλάχθηκε το πρώην Δ.Σ., ενώ αναλύθηκε η οικονομική κατάσταση της ομάδας, που για την περσινή σεζόν παρουσίαζε οικονομική ζημία ύψους 3.044 ευρώ, ενώ επισημάνθηκε ότι έλαβε επιχορήγηση ύψους 2. 488 ευρώ.

Μετά την συγκρότηση του Δ.Σ. σε Σώμα, την Τετάρτη, με ενδιαφέρον αναμένεται από τη νέα διοίκηση η ανάλυση των στόχων της ομάδας για τη νέα σεζόν, σε επίπεδο χορηγικό, συνεργασιών, αθλητικών στόχων και λειτουργικής ανάπτυξης της ομάδας. Ήδη γίνεται λόγος για μια συνολική προσπάθεια αναβάθμισης του Συλλόγου που θα προσφέρει στους φίλους του Απόλλωνα Ευπαλίου, θέαμα υψηλού επιπέδου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...