Νέο παραλήρημα από Τσαβούσογλου: «Ρατσιστής και κακομαθημένος ο Καμμένος»

Το κρεσέντο των προκλητικών δηλώσεων σε βάρος της χώρας μας συνέχισε ο  υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στρέφοντας εκ νέου τα πυρά του κατά του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

«Υπάρχει ένας ρατσιστής και κακομαθημένο παιδί εκεί. Η Ευρώπη έγινε αιχμάλωτη των ρατσιστών. Σε όλη την ήπειρο υπάρχουν ίδιες περιπτώσεις», είπε ο κ. Τσαβούσογλου.

Μιλώντας στην εφημερίδα Miligazete ανέφερε ότι το Μέγαρο Μαξίμου τους έστειλε μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν θα ξανακάνει δηλώσεις.

«Ο υπουργός Άμυνας είναι ο αρχηγός του ρατσιστικού κόμματος», συμπλήρωσε ο Τσαβούσογλου, ο οποίος στη συνέχεια επισήμανε: «Μέσα σε μία ώρα ήρθε μήνυμα από τον Έλληνα Πρωθυπουργό. Δήλωσε ότι δεν θα ξανακάνουν ανακοινώσεις. Έστειλαν μήνυμα και στον πρωθυπουργό μας. Και εμείς από πλευράς μας δεν θέλουμε να διαρκέσει, αλλά να προσέξουν αυτό το κακομαθημένο παιδί. Λέει ασυναρτησίες».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/274316-Neo-paralerema-apo-Tsaboysogloy-Ratsistes-kai-kakomathemenos-o-Kammenos ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...