Νίκησε τον Ατρόμητο η ΑΕΜ. Βίντεο-φωτο-ρεπορτάζ

Νίκη με σκορ 2-0 για την ΑΕΜ για την 27η αγωνιστική στο Αντίρριου επί του Ατρόμητου το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Μαρτίου.

Η ομάδα του Μεσολογγίου πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 14΄όταν ο Καβαλλάρης θα κάνει την κάθετη πάσα με αποδέκτη τον Βασιλογιάννη, αυτός θα προλάβει την έξοδο του Δούρου και με πλασέ θα κάνει το 0-1.

Το δεύτερο τέρμα για τους φιλοξενούμενους θα έρθει στο 29΄με τον Λίτσο να βρίσκει ωραία με κάθετη πάσα τον Τσιούνη και αυτός με σουτ από το ύψος της περιοχής θα κάνει το 0-2.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα της ΑΕΜ έφτασε στους 65 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Αντιρρίου παρεμεινε στους 38 βαθμους.

Τις επόμενες ώρες θα αναρτηθεί και βίντεο του αγώνα με τις φάσεις και τα γκολ, όπως τα κατέγραψε η κάμερα του www.nafpaktianews.gr.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ντζανης, Λυσσαρης και Τάκος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Γιάννης Πανουργιάς): Δούρος, Βλάχος, Παναγιωτόπουλος (82′ Μανδέλος), Σπανογιάννης, Κάκκος Χ.(80′ Παλιεράκης), Θανασιός, Ζαχαρόπουλος (70′ Ορφανουδάκης), Κουραχάνης (66′ Αμπντέλ), Ρουμπάτος, Καλαβριζιώτης, Κάκκος Β.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Γιώργος Γιάκος): Καραγκούνης, Ντζιμάνης (84′ Στεργίου), Αλεξόπουλος (78′ Κοκώνης), Παναγιωτόπουλος, Λίτσος, Κοντογιάννης, Τσιούνης, Καλοκαίρης, Πιστιόλης, Καβαλλάρης (85′ Μιχαλόπουλος), Βασιλογιάννης (59′ Παπανικολάου).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...