Νίκησε τον Α.Ο. Λυγιάς ο Α.Ο. Χάλκειας

Το βράδυ της Τρίτης οι καλύτερες φάσεις
Στο γειτονικό ντέρμπι ο Α.Ο. Χάλκειας κέρδισε στο Λυγιά την τοπική ομάδα με 3 – 0.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Περικλή Παπαποστόλου έφτασε τους 27 βαθμούς παραμένοντας στην 6η θέση, ενώ στους 7 βαθμούς έμεινε ο Λυγιάς.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ για να “ξεκλειδώσουν” την άμυνα του Λυγιά και το κατάφεραν στο 40ο λεπτό. Ο Περικλής Παπαποστόλου κέρδισε πέναλτι και ο Άγγελος Αλεξόπουλος ευστόχησε στην εκτέλεση κάνοντας το 0 – 1. Ο Α.Ο. Χάλκειας κράτησε το υπέρ του σκορ χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα και στο τελευταίο δεκάλεπτο με δύο ακόμα τέρματα έφτασε στο τελικό 0 – 3. Στο 80΄ ο Αλεξόπουλος έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα για το δεύτερο γκολ της Χάλκειας και στο 86΄ σε ωραίο συνδυασμό των παικτών των φιλοξενούμενων αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Γιαβρούτας που έκανε τη σέντρα και ο Αλμπάνης με κεφαλιά σκόραρε για το 0 – 3.

Η φάση του αγώνα. Το ζητούμενο για τον Α.Ο. Χάλκειας ήταν να πετύχει ένα γκολ για να μπορέσει να βρει χώρους στη συνέχεια και το κατάφερε με την εκτέλεση πέναλτι του Άγγελου Αλεξόπουλου στο 40ο λεπτό.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο Άγγελος Αλεξόπουλος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση σκοράροντας δύο τέρματα και δημιουργώντας κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα.

Α.Ο. ΛΥΓΙΑΣ (Φώτης Δημητρόπουλος): Ασημακόπουλος, Αποστολόπουλος, Βασιλόπουλος, Κουφογιάννης (58΄ Γκόγκα), Ζαρκαδούλας, Ζαμπάρας, Κερασιάς (83΄ Μπρούμας), Κάκκος Γ., Κατσίκας, Κουτσαυτίκης, Κοσανδιανός (73΄ Νικόπουλος Β.).

Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ (Περικλής Παπαποστόλου): Ανδρεόπουλος, Παναγιωτόπουλος (52΄ Μυλωνάς), Βαλής, Δάλλας, Νασόπουλος, Δαδάνης (70΄ Παχνής), Γιαβρούτας, Παπαποστόλου (88΄ Βάγιας), Αλεξόπουλος, Κάκκος Ν. (82΄ Ντούμας), Αλμπάνης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...