Νίκησε τον Ηρακλή και έμεινε μόνη στη δεύτερη θέση η Ξάνθη

Η ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ 1-0 ΤΟΥ «ΓΗΡΑΙΟΥ»

Με τον Γιουνές να βρίσκει ξανά δίχτυα, η Ξάνθη επικράτησε 1-0 του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη και έμεινε μόνη στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι από την αρχή είχε αρκετά μαρκαρίσματα και στην αρχή δεν υπήρχαν φάσεις μπροστά από τις εστίες των δύο ομάδων.

Στο 20΄ όμως η Ξάνθη κέρδισε πέναλτι ύστερα από ανατροπή του Βασιλακάκη από τον Χουάντερσον, όμως ο Γιουνές δεν μπόρεσε να ευστοχήσει και το 0-0 παρέμεινε.

Ο Λεοζίνιο στη συνέχεια έχασε δύο καλές ευκαιρίες, όμως νικήθηκε από τον εξαιρετικό σήμερα Ζίβκοβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής είχε την κατοχή, ωστόσο η Ξάνθη άνοιξε τελικά το σκορ χάρη σε σουτ του Γιουνές μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Ύστερα ο ρυθμός έπεσε αρκετά και το μόνο που υπήρχε ήταν δυνατά μαρκαρίσματα. Μάλιστα στο 85΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10, καθώς ο Περόνε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντσερσον, Ρούσσος, Στάμου, Ζιάμπαρης, Λεοζίνιο, Κούρος, Ιντζόγλου (88’ Κυνηγόπουλος), Πασάς (70’ Λουκίνας), Μοντέιρο, Μπαρτολίνι, Περόνε.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (73’ Σολτάνι), Τριάδης, Γιουνές (88’ Ράνος), Λουσέρο, Βασιλακάκης, Γουάλας, Φλίσκας, Καμαρά (84’ Χατζητερζόγλου).

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...