Νίκη για το παιδικό του Π.Α.Σ. Ναυπάκτου

Εντός έδρας νίκη για το παιδικό του Π.Α.Σ. Ναυπάκτου την Κυριακή όπου υποδέχθηκε στο κλειστό Παπαχαραλάμπειο στάδιο την Γ.Ε.Αγρινίου. Ο αγώνας ξεκίνησε καλά για τον Π.Α.Σ όπου με γρήγορο ρυθμό και καλές επιλογές στην επίθεση  προηγήθηκε στο 1ο 10λεπτο 20-05. Στο 2ο 10λεπτο υπήρξε μια αδικαιολόγητη χαλαρότητα από τα παιδιά του Π.Α.Σ. στην άμυνα και στην επίθεση δίνοντας το δικαίωμα στην ομάδα του Αγρινίου να μειώσει στο ημίχρονο σε 28-20. Στο 3ο 10λεπτο η ομάδα του Π.Α.Σ. συνέχισε να μην είναι ιδιαίτερα καλή στην άμυνα με την διαφορά να μένει κάτω από τους 10 πόντους 42-34. Στ ο 4ο 10λεπτο η ομάδα του Αγρινίου εκμεταλλευόμενη την απόδοση των παιδιών του Π.Α.Σ. προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι αλλά ένα ξέσπασμα στο τέλος των παιδιών του Π.Α.Σ. έφερα την ηρεμία στην ομάδα με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται 57-44. Να σημειωθεί ότι για άλλη μια αγωνιστική η ομάδα του Π.Α.Σ. αγωνίστηκε με πολλούς μικρούς λόγω απουσιών για διάφορους λόγους του βασικού της κορμού.

Η ομάδα του Π.Α.Σ εύχεται στο προπονητή της Γ.Ε.Α. Λιόκαυτο Νίκο και στην οικογένεια του  κουράγιο και ταχεία ανάρρωση, για την περιπέτεια της υγείας του.

 

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β’ ΓΥΡΟΣ  18/12/2016

Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – Γ.Ε.Α.   : 57 – 44

Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Ζησιμόπουλος Θ.): Ντάλλας Φ., Κουτσογιάννης Γ., Κουτσογιάννης Χρ., Σταμάτης Π., Φούντας Φ., Στυλιαράς Ε. 12, Ζαμπάρας Δ. 11, Γκερς Στ. 10(1), Χουλιάρας Αλ. 12(2), Μαντζαρίνης Αντ. 2, Κούτρας Ν. 2, Κατσίκας Ι. 8.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...