Νίκη επί του Ομήρου και πρόκριση στους «4» του κυπέλλου για την ΑΕΜ (Βίντεο Δηλώσεις)

Νίκη για την ΑΕΜ με 1-0 για την προημιτελική φάση του κυπέλλου επί του Όμηρου Νεοχωρίου το μεσημέρι της Τετάρτης στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου, με τους κανονιέρηδες να παίρνουν το εισιτήριο για την ημιτελική φάση μαζί με τις ομάδες του Αχελώο Αγγελοκάστρου, της Φλόγας Παλαιομάνινας και του Παναμβρακικού Μπούκας.

Κακό παιχνίδι και από της δυο ομάδες, με τους ποδοσφαιριστές να επηρεάζονται σίγουρα από τις καιρικές συνθήκες (τσουχτερό κρύο και κατά διαστήματα δυνατός αέρας) που δυσκόλευαν τις προσπάθειες και τον 22 ποδοσφαιριστών.

Η ομάδα του Μεσολογγίου κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 16΄από τον αρχηγό της Παναγιώτη Δενδρινό.

Στα αξιοσημείωτα οι δυο αποβολές στο παιχνίδι μια για κάθε ομάδα, στο 37΄ο Μπαρμπαρούσης για την ΑΕΜ και στο 43΄ο Γιάννης Σεραφίγγος για την ομάδα του Όμηρου Νεοχωρίου.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού στην κάμερα του Www.AitoSports.GR μίλησε ο τεχνικός της ομάδας του Μεσολογγίου κος Χρήστος Ζαρκαβέλης, που αναφέρθηκε τόσο για το παιχνίδι όσο και για την μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας του, τα μεταγραφικά και αλλά. Όλα αυτά στο βίντεο που ακολουθεί παρά κάτω.

Το φιλμ του αγώνα:

3΄σουτ του Βασιλάρη άουτ.

16΄ΓΚΟΟΛ, σέντρα του Ζαρκάδα με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Παπανικολάου μέσα στην περιοχή και πέναλτι, την εκτέλεση θα αναβάλει ο Δενδρινός και θα κάνει το 1-0.

22΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλύβα στην αγκαλιά του Ζέρβα.

35΄σουτ του Μιχαλόπουλου άουτ.

36΄νέο σουτ από τον Μιχαλόπουλο λίγο άουτ.

37΄αποβολη για την ΑΕΜ, γρήγορη αντεπίθεση με τον Καταπόδη για τον Όμηρο, λίγο έξω από την περιοχή θα ανατραπεί από τον Μπαρμπαρούση με τον διαιτητή να δείχνει την άγουσα για τα αποδυτήρια στον παίκτη της ΑΕΜ.

38΄εκτέλεση φάουλ του Παπανικολάου, σε κόρνερ ο Ζέρβας.

43΄αποβολή και για τον Όμηρο, φάουλ τράβηγμα του Γιάννη Σεραφίγγου στο κέντρο του γήπεδο πάνω στον Μιχαλόπουλο, με τον παίκτη του Ομήρου να βλέπει την δεύτερη κίτρινη κάρτα – κόκκινη από τον κ. Γκιάφη.

52΄σέντρα του Βασιλάρη, σουτ πάνω στην κίνηση του Ζαχαράκη ψιλά άουτ.

53΄σέντρα του Παπανικολάου από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, σουτ Τσιφοπανόπουλου στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

55΄σουτ του Μιχαλόπουλου θα αποκρούσει με τα πόδια ο Καρατζογιάννης, γυριστό ψαλιδάκι στην εξέλιξη της φάσης από τον Ζαρκάδα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

60΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ, κόρνερ του Ζαρκάδα, πλάσε του Πασπαλιάρη με τον Αλεξόπουλο να απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

64΄σουτ του Βασιλάρη άουτ.

70΄σουτ του Παπανικολάου, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

85΄σουτ του Νεκτάριου Ζέρβα άουτ.

87΄νέο σουτ του Νεκτάριου Ζέρβα, με τον Καρατζογιάννη με διπλή προσπάθεια να μαζεύει την μπάλα στη γωνία του.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γκιάφης, Χουλιάρας και Κουτρουμάνος.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας (89΄Βρέττας), Μπαρμπαρούσης, Τραγουλιάς, Πασπαλιάρης, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Ζαχαράκης, Γαβρίνας (39΄Κοντομήτσος), Ζαρκάδας, Βασιλάρης (78΄Ζέρβας Ν.).

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: (Κωστάς Γιωτόπουλος) Καρατζογιάννης, Παπανικολάου, Ματσιγκας (78΄Τσάμης Σ.), Αλεξόπουλος, Καλύβας, Μαχμούτ, Καταπόδης (54΄Καλύβας Σ.), Παπαδάκης (83΄Ευθυμίου), Σεραφίγγος Β., Σεραφίγγος Γ., Τσιφοπανόπουλος.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...