Νίκη με 1-0 για την Α.Ε.Μ. με αντίπαλο τον Όλυμπο Κέρκυρας…Φωτό

Την νίκη με 1-0 πήρε σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού η ΑΕ Μεσολογγίου απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του Ολύμπου Κέρκυρας.
Η ομάδα του Χρήστου Βασιλείου δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να σταθεί αντάξια του αγωνιστικού προφίλ που μας έδειξε της δυο πρώτες αγωνιστικές,έχοντας στο πλευρό της περί τα 300 με 350 άτομα που μετέβησαν από το Μεσολόγγι στο Αιτωλικό για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα η ΑΕΜ προσπαθούσε σε όλο το παιχνίδι με ανορθόδοξο τρόπο να μεταφέρει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή.
Έχοντας σε κακή μέρα παίχτες κλειδιά και έχοντας να αντιμετωπίσουν έναν κακό αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μια καλό δουλεμένη άμυνα όπως του Ολύμπου πρέπει τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται να της κάνεις γκολ,αυτό οι παίχτες της το κατάφεραν μόνο μια φόρα στο 20′ που μετά από ωραία μπαλιά του Καβαλλάρη που από δεξιά θα βρει τον Φράγκο ο τελευταίος θα μπει μέσα στην μεγάλη περιοχή και θα πλασάρει τον Αργυρό ο οποίος δεν θα μπορέσει να απομακρύνει την μπάλα το ριμπάουντ θα πάρει ο Ξευγένης και θα κάνει το 1-0.
Από εκείνο το σημείο και μετά μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν είχαμε κάτι το αξιοσημείωτο στο παιχνίδι.
Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ όλοι μας περιμέναμε να δούμε την ΑΕΜ να βγαίνει μπροστά και να κυνηγάει το δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε το παιχνίδι είδαμε τους παίχτες του Ολύμπου να παίρνουν πρωτοβουλίες στο κέντρο του γηπέδου και τους γηπεδούχους να προσπαθούν να παίξουν στην αντεπίθεση δίνοντας χώρο στον αντίπαλο.
Παρολαυτά είχε κάποιες καλές αντεπιθέσεις που όμως δεν μπόρεσε να μετουσίωση σε γκολ με την ποιο κλασική ευκαιρία να χάνετε λίγο πριν το τέλος του αγώνα όταν ο Καρακίτσος στο 84′ από πλεονεκτική θέσει μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.
Το τελικό σφύριγμα του κ.Νεοφυτιάδη στέλνει την ΑΕ Μεσολογγίου να εδραιώνετε στην πρώτη θέση μαζί με τα Τρίκαλα που πέρασαν με 4-0 από το γήπεδο του Περιβολιού..
ΑΕ Μεσολογγίου: Δουλιώτης, Μπαλαούρας, Νούλας Β, Καντάνης, Πελέκης, Δενδρινός, Ξευγένης (72΄Χαρατσής) Μακρής Π, Πέντσας, Καβαλλάρης (60′ Καρακίτσος), Φράγκος (60’Κολοβάκης)

Όλυμπος Κέρκυρας: Αργυρός ,Κονόμης, Μπαλανίκας, Μυρίλλας,  Παππάς, Στρατηγός, Γκερέκος, Γραμμένος, Ιωνάς, Ανδριώτης, Κονισπολίατης

..............


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...