Νίκη παραμονής για την ΑΕΛ, που «βύθισε» τον Λεβαδειακό

Πολύ σημαντική νίκη για την παραμονή της στην Super League πήρε η ΑΕΛ που επικράτησε με σκορ 2-1 του Λεβαδειακού, που παρέμεινε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Με δέκα παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα στην αρχή του αγώνα η ΑΕΛ είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει κάποια καλή ευκαιρία. Η πίεση πάντως έφερε αποτέλεσμα και έτσι στο 22΄ ο Αγκάνοβιτς με σουτ έβαλε του γηπεδούχους μπροστά στο σκορ. Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου δεν υπήρχαν ωστόσο άλλες σημαντικές ευκαιρίες, πέραν από ένα σουτ του Σίλβα στο 40΄, το οποίο έδιωξε ο Ξενοδόχοφ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά και τελικά έφερε το ματς στο ίσια στο 61΄, όταν ο Καλτσάς σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Ξενοδόχοφ.

Εκεί το παιχνίδι έγινε ροντέο, καθώς στο 63΄ η ΑΕΛ έμεινε με 10 παίκτες, αφού ο Ντέλετιτς δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι Βοιωτοί όμως δεν πρόλαβαν να το εκμεταλλευτούν, μιας και στο 65΄ ο Γιουσούφ είδε επίσης την κόκκινη κάρτα.

Τελικά οι γηπεδούχοι έδειξαν ψυχικά αποθέματα και ύστερα από σέντρα του Ναζλίδη ο Ρέντζας με ωραία κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενόδοχοφ, Ρέντζας (88′ Γιοβάνοβιτς), Φατιόν, Φάρκας, Αβραάμ, Μασαλέσα, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς (77′ Βαρέλα), Ρέγες (54′ Γκουλουζάντε), Ναζλίδης, Ικάουνιεκς.

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος (77′ Μιλιάζες), Μεντί, Ουόν (32′ Τριποτσέρης), Νιασέ, Καλτσάς, Ζεζίνιο, Τόνι Σίλβα (87′ Βασιλείου), Καραμπουέ, Γιουσούφ, Γιακουμάκης.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/271700-Nike-paramones-gia-ten-AEL-poy-bythise-ton-Lebadeiako ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...