Νίκη παραμονής η ΑΕΛ, 1-0 τον Παναιτωλικό

Άλμα παραμονής έκανε η ΑΕΛ που επικράτησε στην έδρα της του Παναιτωλικού με 1-0 με το τέρμα που σημείωσε ο Φάρκας στο 35′. Καλή παρουσία είχε ο Παναιτωλικός που θα μπορούσε να έχει φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας.

Η αναμέτρηση ήταν αρκετά… νευρική ανάμεσα στους δύο αντιπάλους, με τα λάθη να διαδέχονται το ένα το άλλο. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ευτύχισε να προηγηθεί στο 35′ με το σουτ του Φάρκας, στον οποίο κατέληξε η μπάλα μετά από καραμπόλα, μετά την εκτέλεση φάουλ του Ναζλίδη. Με αυτό το σκορ οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε μια ακόμη καλή στιγμή, καθώς ο Ντέλετιτς τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κυριακίδη, που στη συνέχεια με τη γροθιά του έστειλε την μπάλα κόρνερ. Ο Παναιτωλικός από εκείνο το σημείο και μετά άρχισε να ανεβάζει… στροφές. Απέκτησε την κατοχή της μπάλας και είχε δύο ευκαιρίες να σκοράρει. Η πρώτη ήταν στο 74′, όταν ο Κόντορ έδιωξε με το κεφάλι το γυριστό σουτ του Παπαδόπουλου. Στο 80′ μια τρομερή συνεργασία Γιαννιώτη, Παπαδόπουλου, Πάουλο είδε τον τελευταίο να αστοχεί εξ επαφής, χάνοντας μοναδική ευκαιρία για την ομάδα του Αγρινίου, να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.

ΑΕΛ (Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ναβάρο, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κόντορ (80′ Αναστασόπουλος), Φατιόν, Ντέλετιτς, Τσακοπίνο (65′ Ρέντζας), Ναζλίδης, Βαρέλα, Αβραάμ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Ρότσα (58′ Γιαννιώτης), Μπράβο, Πάουλο, Λόπες (75′ Μουνιός), Ρόσα (68′ Μαρκόβσκι), Παπαδόπουλος.

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/275612-Nike-paramones-e-AEL-1-0-ton-Panaitoliko ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...